2777
2789

شده وقتی خوابید حس کنید دست و پا هاتون داره میره بالا؟ جن بالا میبره؟

یا شده حس کنید یکی داره شما رو میکشونه وسط اتاق؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

نه ...

ولی داداشم ی مدت تو خواب راه می‌رفت طبیعی نبود!

مثلاً ساعت ۴ صبح می‌رفت توی راه پله پشت بوم مینشست با صدای بلند. می‌خندید طوری که ما میترسیدیم بیاریمش پایین،

یبار من خونه مامان بزرگم بودم،اما دیوار اتاق مامان بزرگ من و داداشم رو ی دیواره داداشم سنگین وزن و ورزشکاره یهو دیدم صدای گوروپ گوروپ پا میاد سریع رفتم طرف خودمون به بابام گفتم لبه پشت بوم بابام گرفتش وگرنه الان مرده بود 

همیشه میدویید یبار تو خواب داد میزد داشت سکته میکرد در اتاقش و قفل کرده بود نمیتونست از خواب پاشه.... جالب اینه جاهای خطری می‌رفت... طبیعی نبود مامان بزرگم سیده جدش هم مرد بزرگی بوده ی دعایی نوشت براش گذاشتیم زیر سرش بعد ی مدت درست شد

یکبار انگار رفتم بالا برعکس بقیه که میگن خوب بود ترسناک بود

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند