2777
2789
عنوان

سلامممم

206 بازدید | 13 پست

دوستان. از این. جاعفرونی. نقلی ها. که در. چفتی. هست  و سرامیکی. کجا میتونم. پیدا. کنم.  نه. تو. دی جی کالا. هست. نه. پیج های. اینستا😭🙁

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

عکسشو بذار 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

سلام پلاسکوها دارن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایسا

دیدم 

خیلی وقته ندیدم از اینا جایی داشته باشن... ولی پلاسکوها و سرامیکی فروش ها احتمالا دارن، باید بری بگردی 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

دیدم خیلی وقته ندیدم از اینا جایی داشته باشن... ولی پلاسکوها و سرامیکی فروش ها احتمالا دارن، باید بر ...

آره. منم. انگار. خز شده. ولی. من. خیلی سال پیش دوست داشتم  اینا رو  بعد. یه مدل. دیگش. هم. هست. قاشق داره 

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

سلام. من در حال حاضر ندیدم داشته باشن

دارن عزیزم من رفتم میخوای برات عکس بگیرم خوشت اومد بفرستم درخواست بده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
آره. منم. انگار. خز شده. ولی. من. خیلی سال پیش دوست داشتم اینا رو بعد. یه مدل. دیگش. هم. هست. قاشق ...

اره دیدم اونا بزرگترن برای ادویه ست، خوشگلن ولی😍

باشه. الان. درخواست میدم. اگه پیج. دارن. بفرست برام

حتما گلم یه پلاسکو داریم یکی دوروز دیگه میرم برات پیدا کنم عکسشو میدم