2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست
اگ تفنگ داشتم همین الان خودمو میکشتم از روشهای دیگه میترسم

وقتی میگی ترس دارم یعنی هنوز دوست داری امید داری زندگی کنی کسی که خودکشی میکنه کلا از این دنیا میکنه براش مهم نیست به چه روشی فقط میخواد تموم شه،، ما یه بار به دنیا میاییم و یک بار حق زندگی کردن داریم پس شکر گذار خدا باش امیدت بخدا باشه به زندگیت ادامه بده انشالله بهترینا برات رقم بخوره از ته دل بخندی 🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیز من دوباره شروع میکنیم و دوباره فراموش میکنیم تحمل کن بهتر میشه وضعیت و مطمئنم یه جایی طوری م ...

اتفاقا از تحملم خسته شدم منتظر بودن نتیجه بگیرم ولی عمرو جوونیم رو از دست دادم

اتفاقا از تحملم خسته شدم منتظر بودن نتیجه بگیرم ولی عمرو جوونیم رو از دست دادم

تو چیزی از دست ندادی این مسیر عادی ایی هست که همه طی کردن شاید دست اوردی برات نبوده(از نظر خودت)ولی از دست دادنی هم در کار نبوده...

فرسوده از خویشتن خویشم..
هم‌ورزش میکنم هم شاغلم هم چند نفر پیشم کار میکنن ادم بی هدفی نیستم …حتی از خودکشی متنفر بودم اما دست ...

نترسین همه ی افراد تو زندگیمون این افکار دارن 

هر وقت قصد عمل داشتین قبلش با افرادی که دوستشون دارین صحبت کنین کارایی که ارومتون میکنه رو انجام بدین و اگه فکر میکنین بهتر میشه با یه مشاور صحبت کنین 

تو چیزی از دست ندادی این مسیر عادی ایی هست که همه طی کردن شاید دست اوردی برات نبوده(از نظر خودت)ولی ...

ولی من واقعا چیزهای زیادی از دست دادم که به دست اوردن دوبارش برام خیلی سخته

نترسین همه ی افراد تو زندگیمون این افکار دارن هر وقت قصد عمل داشتین قبلش با افرادی که دوستشون دارین ...

صحبت کردم ولی اروم نمیشم،حتی همین الان تو ذهنم مشغول نقشه کشیدن هستم،درکل دختر قوی هستم و اصلا این حال دست خودم نیست انگار تاثیر چیزی روی من هست که کنترلی روش ندارم ،نمیدونم چطور منظورم رو بگم میترسم قبل از اینکه بتونم بهش فکر کنم انجامش بدم …

نه خودکشی نکن گناهه میری جهنم میدونم حرف تکراریه ولی فلسفش چیزی دیگه نباید به خود آسیب بزنی آدما بیهوده خلق نشدن ما تو عالم ذر لیاقت خودمونو نشون دادیم تا خدا ما رو خلق کرد ما تونستیم نشون بدیم که توانایی وجود داشتن رو داریم و آماده زندگی کردن هستیم این اشتباهه که میگن یه نوزاد هیچ توانایی و قدرتی نداره اون قدرت داشت ثابت کنه که میتونه وجود داشته باشه تواناییشو داشت 

مثلا بچه هایی بی خودی سقط میشن شاید این باشه نتونسته توانایی داشته باشه زندگی کنه این مصیبتا همش امتحانه اشتباهه میگن دنیا دار مکافاته دنیا دار امتحاناته حکمتشو ما نمیدونم پس باید یاد بگیریم زندگی رو درست بکنیم چیزای جدید یاد بگیریم و شاد باشیم ما عالم ذر رو یادمون رفت تا قدرت انتخاب داشته باشیم از این زاویه به زندگی نگاه کنیم واقعا خدا مهربونه و عاشق ماست اول خدا ما رو داشت بعد ما بندش شدیم عاشقش شدیم 

ببخشید سرتو درد آوردم ولی خودکشی نکن