2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوره یه کتاب جدید رو شروع کنی؟شکست هات رو فراموش کن از اول شروع کن یه فرصت دیگه به خودت بده

هیچ تمرکزی ندارم همین الان دوتا کتاب کنارمه که نصفه خوندم

بریدم

همه یِ آدما مگه همین نیستن؟زندگی میکنیم چون متولد شدیم و هنوز نمردیم سعی کن همینارو با خوشحالی بگذرونی اخرش تموم میشن نزار زندگیت بیش از حد تلخ بشه

فرسوده از خویشتن خویشم..
خوندم و‌خودم همه ی اینارو میدونم و بارها به همه گفتم اما این فکر جدیدا ولم نمیکنه

راهش خودکشی نیست 

همه مشکل دارن تنها شما نیستید

امید خیلی خوبه 

امید به آینده ای بهتر

امید به حل مشکلاتتون

خدا بزرگه 

هر چیزی یه حکمتی داره و بی حکمت نیست

توکلتون به خدا باشه

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

عزیزم این حس برای همه تو زندگیشون پیش میاد خودم به شخصه پارسال همین افکار و داشتم 

ولی با گذر زمان همچی فرق می‌کنه و اگه احساس بی هدفی میکنی و انگیزه نداری ورزشو حتما امتحان کن و همچنین یاد گرفتن یه مهارت لازم نیست خیلی خفن باشه 

همچنین خواندن کتاب کتابخونه نیمه شب و بهت پیشنهاد میکنم

همه یِ آدما مگه همین نیستن؟زندگی میکنیم چون متولد شدیم و هنوز نمردیم سعی کن همینارو با خوشحالی بگذرو ...

بیمارم و رفتار همسرم نمک روی زخم

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
هیچ تمرکزی ندارم همین الان دوتا کتاب کنارمه که نصفه خوندم

خب عزیز من دوباره شروع میکنیم و دوباره فراموش میکنیم تحمل کن بهتر میشه وضعیت و مطمئنم یه جایی طوری میخندی و طوری ذوق زده میشی که قدردان تحمل و بردباریت میشی

فرسوده از خویشتن خویشم..
خوندم و‌خودم همه ی اینارو میدونم و بارها به همه گفتم اما این فکر جدیدا ولم نمیکنه

زمان نیاز ندارین به خودتون سخت نگیرید قرار نیست زندگی همیشه به مراذمون پیش بره یه روزایی خیلی سخته ولی قوی باش

عزیزم این حس برای همه تو زندگیشون پیش میاد خودم به شخصه پارسال همین افکار و داشتم ولی با گذر زمان هم ...

هم‌ورزش میکنم هم شاغلم هم چند نفر پیشم کار میکنن ادم بی هدفی نیستم …حتی از خودکشی متنفر بودم اما دست خودم نیست از افکارم میترسم و میترسم نتونم خودم رو کنترل کنم و دست به کاری بزنم چون گاهی شدیدا عصبی و پرخاشگر میشم