2777
2789
عنوان

دیسک کمر شدید دارم توروخدا بیاین

100 بازدید | 6 پست

سلام من 24 سالمه و یک سال و نیمه که زایمان سزارین داشتم و سر زایمانم دیسک گرفتم دکترم میگه دیسکت خیلی شدیده نمیدونم واقعا چیکار کنم یه ظرف میشورم کمر میخواد بشکنه نمیتونم کارهای روزمرمو نکنم واقعا افسردگی گرفتم راهکاری پیشنهاد بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو زمین نخواب همیشه رو صندلی بشین حتی واسه غذاخوردن ، توالت فرنگی استفاده کن ، فیزیوتراپی بری بهت ورزش های مخصوصش رو میده ، اگه اضافه وزن داری کم کن ، پیاده روی کن ، کارای سنگین اصلا نکن چیز سنگین اصلا بلند نکن 

استخر عااالیه اگه میتونی یه مدت آب درمانی بکن ، تو استخر فقط راه برو دردت کمتر میشه 

شب ها روغن سیاهدونه بمال ماساژ بده بعد کمرت رو ببند گرم بشه .. موقع درد کیسه ابگرم هم خوبه ... اگه شرایطش رو داری مثلا دو هفته کلا استراحت کن 

اگه دیسکت پاره  نشده و عود کرده رعایت کن تا پاره نشه ...همسر من دیسکش پاره شد مجبور شد عمل کنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عملش سخته؟ من خیلی میترسم از عملش

نه ولی خب مراقبت داره دیگه ۵۰ درصد عمله ۵۰ درصد بقیه اش رعایت و مراقبت هست ....همون رعایت ها رو الان بکن تا پاره نشده ....یکی دو هفته کلا استراحت کن سخته ولی معمولا با یه مدت استراحت خیلی کمتر میشه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕