2777
2789
عنوان

رابطه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 29 پست

بنظرم جدا شو

اینطور رابطه ها ب ادم ضربه میزنن

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😥منم عقدم همسرم تاعصرسرکاره بعدشم دیگه نمیاد این سمت دیدنمون شده هفته ای یبار گاهی دوهفته یبار هرسر ...

منم همینم نمی تونم سرد باشم باید ی جایی خودمو سرگرم کنم 

نه دوست ندارم:)))وقتی اینجور رفتار می کنه احساس می کنم خیلی کمم براش

همه زندگیت شده نامزدت اینجوری نباش.به فکر خودت باش به خودت برس خودتو دست بالا بگیر تا برای اون دست نیافتنی باشی.همش بیفته دنبالت.وقتی زنگ زد جوابش رو با محبت بده شروع نکن گله کردن که چرا سرد شدی چرا زنگ نزدی چرا اینو نگفتی چرا اونو نگفتی.گاهی اوقات دیر جواب بده بگو داشتم ورزش میکردم یا داشتم درس می‌خواندم نشنیدم.زیادی محبت می‌کنی در عین حال محبت زیادی هم ازش میخوای ببینی.این مشکلت رو باید حلش کنی.تو الان تو ذهنش یه زن ضعیفی که محتاج محبتشی همش هم در دسترسشی همش هم غر میزنی.دیگه مغز مردها همینو میفهمه  

همه زندگیت شده نامزدت اینجوری نباش.به فکر خودت باش به خودت برس خودتو دست بالا بگیر تا برای اون دست ن ...

عوفففف آره 

باید رو خودم کار کنم خیلی چند ساله صدمو براش گذاشتم پا اخلاقای بدش صبر کردم فکر می کنه خبریع م

یخام ی مدت دور بشم ازش بدیش اینه بهش هم بگم فکر می کنه کسیو دارم میخام برم 

به من میگه خیلی مغروری همیشه شاکیه ولی خودش هم خیلی کم توجهه نمیدونم چرا اینجوریه

مغروری به این نیست که جواب سربالا بدی و محلش ندی.مغروری ینی بهش محبت کنی گرم باشی خوب باهاش صحبت کنی ولی در عین حال خودت رو جلوش کوچیک و وابسته زیاد نشون ندی.خودت رو سرگرم کار و ورزش و درس کنی که همش به پروپاش نپیچی که اون خودش بیاد سمتت

عوفففف آره باید رو خودم کار کنم خیلی چند ساله صدمو براش گذاشتم پا اخلاقای بدش صبر کردم فکر می کنه خب ...

چی رو بهش بگی لازم نیست چیزی بهش بگی.بگی می‌خوام ازت دور بشم سرد بشم؟نه کاملا باهاش گرم باش خوش رو باش از اومدنش زوق کن براش کادو بخر ولی همش نچسب بهش.همش زنگ نزن بهش بزار خودش اینکارو بکنه.یه مشاورهم صحبت کن بد نیست

عوفففف آره باید رو خودم کار کنم خیلی چند ساله صدمو براش گذاشتم پا اخلاقای بدش صبر کردم فکر می کنه خب ...

خب میخوای فاصله بگیری نباید بهش بگی چه کاریه  سرد شو یکم وابسته نباش