2777
2789
عنوان

رابطه مون

479 بازدید | 29 پست

امشب با نامزدم دعوام شد فقط بخاطر سرد بودناش بعد منم گفتم خیلی دارم اذیت میشم بیا دور بشم یا کلا جدا بشیم نمی تونم هی اشک بریزم تو درکم نکنی فکر کرد یکی بهتر پیدا کردم بعد ک باهاش حرف زدم قانع شد🙂💔

ولی واقعا منو سرد کرده نه محبتی نه هیچی من خیلی سرد شدم ازش نمی‌دونم چیکار کنم میشه کمکم کنین ی پیشنهادی چیزی بهم بدین 

احساس می کنم واقعا دیگه نمیخادم و بهم نمیگه🙂💔

بنظرتون برم خیلی واضح بهش بگم ی مدت ازم دیگه دور باشیم شاید همو درک کنیم یا بزارم فردا زنگش بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی به پروپای مردها بپیچی زده میشن.محبت نکن و سرد شو میان سمتت.بعدش شاید واقعا بخاطر مشغله کاریه و یا محبت کردن بلد نیست.اگه غیر اینه و همش با دوستاشه و به تو توجه نمیکنه قیدشو بزن بره فعلا ازدواج براش زوده 

😥منم عقدم همسرم تاعصرسرکاره بعدشم دیگه نمیاد این سمت دیدنمون شده هفته ای یبار گاهی دوهفته یبار هرسری میکم میگه خستم درک کن اما تازه عقد کردنی خیلی میومد😞دلم شکسته بهش گفتم منم عین خودت سردمیشم دیگه هرکاری کنی نمیام 

ولی بدبختی نمیتونم اصلا سرد رفتارکنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️