2821
2789
عنوان

پزشکی

79 بازدید | 7 پست

سلام من 19 سالمه

بعد الان سال اولیه که میخونم پارسال تو فاز کنکور نبودم شدم 35 هزار منطقه 3 

بعد امسال ترازه تیرمو حساب نکردم  معدلم متاسقانه بعد اعتراض شد 7800 اینا

ولی ترازه اردیبهشت زده بود 8 هزار بعد سهمیه 5 دارم سهمیه 5 تراز 8600 اینا به بالا پزشکی میده امسال با تراز اردیبهشتم میشم 10 هزار منطقه 3

اصلا هم نمیدونم تیر چ کردم

بنظرتون بشینم شروع کنم بخونم یا برم پیرا همزمان بخونم یا که برم پیرا بعد لیسانس به پزشکی بدم ؟

خیلیی سردرگمم چ کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی رو میشناسی بهم معرفی کنی

کسی رو نمیشناسم البته چند وقت دیگه خودم باید برم توی گوگل جستجو کن میتونی آنلاین هم باهاشون صحبت کنی یا تلفنی ارگم حضوری میخوای بری اطلاعات مشاورای شهرتو بررسی کن بعد برو

کاشکی نمیگفتی چون اونقدر واسه منطقه 3 ارزش نداره منطقه 3 8400 دوستم روزانه اورد 

چون کشوریه سهمیه 5 و تو داری با 1 و 2 رقابت میکنی ترازه 8500 اینا منطقه 3 5 هزاره ک فیزیو میده منطقه 2 میشه 10 هزار ک پرستاری ایناهم جای خوب نمیده ولی با 5 پزشکی میاره

واسه یکی ک 3 هست خیلی سخته بخواد با 2 و 1 رقابت کنه همیشه رتبه زیر 2 هزارش ک پزشکی میده اکثرا منطقه 2 اند

2790
2823
2791
2779
2792