2777
2789
عنوان

نی نی 🥺💖

128 بازدید | 8 پست

۱۹سالمه و همسرم ۲۷ سالشه .کل داراییمون در حال حاضر ی ماشین ۸۰۰ میلیونی و ۱۰۰ گرم طلا تونستیم بخریم. فعلا خونه نداریم و مستجریم ..یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان 3 ماهه عروسی کردم اومدم سر خونه زندگیم.پارسال کنکور زبان قبول شدم نرفتم امسال دوباره کنکور زبان دادم و هر طور شده امسال میخام برم دانشگاه ولی نمیدونم چرا هر وقت بچه نوزاد میبینم دلم بچه میخاد 🥲می‌دونم خیلی زوده ولی تا چند وقت فکرش تو سرم می‌چرخه و اینکه میگن از وقتی عروسی میکنید تا دو سال بعدش بچه دار بشید مگر نه ممکنه تنبلی تخمدان بگیرید و باید کلی دکتر دوا کنید برای بچه حقیقت داره؟

چون من تو دوران عقد رابطه کامل داشتم یغمی الان یک سال و ۷ ماهه رابطه دارم و پیشگیری داریم .

کسی رو دیدید این شکلی شده باشه ی خودتون تجربه ای دارید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و تجربه خودتون رو بگید🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان ۱۹ سالمه همسرم ۲۸ الان باردار شدم چون تنبلی تخمدان داشتم پیش گیری نمیکردیم یدفعه دیدیم تو بدترین شرایط شد الانم ۱۱ هفتمه اینا همش حرفه مهم خواست خداس 

اکه از تاپیک قبلی مشغول شده بودین تا حالا مقدمات نی نی آوردن ردیف شده بود.یا علی بگین و عشقو آغاز کن ...

😂😂

تاپیک قبلی همه داشتن جمع میشدن نظر بدن نی نی یار بنده خدا اشتباهی تاپیکم رو تعطیل کرد ولی زحمت کشید برام برگشت زد گفت اشتباهی تعطیل کردم 

اونکه میگه تا دو سال بچه نیاری بعدش به مشکل میخوری، شکر خورده، شما تازه ۱۹ سالته تازه باید آیندتو بسازی بگردی بچرخی دنیا رو ببینی نه که یه بچه بیاری و خودتو محدود کنی، هنوز کلی وقت داری برای بچه دار شدن.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
عزیزم از اختلاف سنی تون راضی هستی؟همه بهم میگن ۸.۹ سال زیاده اختلاف

ببین گلم بستکی به طرف دارع بعضی وقتا میبینی یکی که باهات ۱۰ سال اختلاف سنی دارع ولی خیلی خوب درکت می‌کنه ولی یکی دو سه سال اختلاف سنی دارع ولی درکت نمیکنه همه چی بستگی به طرف مقابل داره 

من با همسرم ۷ ماه دوست بودیم بعد هفت ماه عقد کردیم تو این مدت متوجه شدم خیلی خداروشکر درکم می‌کنه و باهام همفکره