narin_7899 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 495 عنوان جوش هورمونیه 77 بازدید | 3 پست سلام دوستان من از وقتی یادم میاد حدودا کلاس چهارم بودم تاالان که ۱۶سالمه هی جوش میزنم میدونم میگین بلوغه ولی نیست شبیه جوش نیستن زیرپوستن میترکونی ازشون اب میاد یجوری میترکن میسوزن قرمز میشن روپوستیم هست همه جای صورتم من عادت ماهانم منظم نیست روی چونم هورمون مردانه دارم گاهی کبدم وسط غذاخوردن دردمیکنه بدنمم جوش داره حتی وف سرمم خیلی چربه قبلا اینطوری نبود 1403/05/03 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimadamerose عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1359 ممکنه هورمونی باشن بنظرم برو پیش دکتر زنان شرح حال بده شاید تنبلی تخمدان داشتیاسترس نداشته باش فقط به حرف دکتر گوش بده
narin_7899 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 495 ممکنه هورمونی باشن بنظرم برو پیش دکتر زنان شرح حال بده شاید تنبلی تخمدان داشتیاسترس نداشته باش فقط ب ... اخه یجوری شده صورتم واقعا ازمایش بدم بهترنیست؟
mimadamerose عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1359 اخه یجوری شده صورتم واقعا ازمایش بدم بهترنیست؟ وقتی رفتی دکتر خودش آزمایش و سونو برات مینویسهتا آزمایش و سونو ندی هیچ چیزی نمیشه گفت که مطمئین باشیوقتتو تلف نکن سر فرصت چکاپ میگیریبا دارو شرایطت خیلی بهتر میشه اعتماد بنفست بالا میره باعث میشه از خودت خوشت بیاد