2777
2789
عنوان

با شوهرم بحث کردم بگید حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چراغی که به خانه رواس به مسجد حرامه..پولی که میخای خرج کنی حالا هزار تومن بده خوراک واسه خونه ات..وقتی زن وبچه ات تو مضیغه باشن اون زیارت تو قبول نیست...اول به خونه برس بعد برو دور دنیا رو بزن

لاقل بفرستش سوریه شهید بشه کلی مزایا داره براتون😂

شوخی کردم ناراحت نشی 

مرد بی فکریه دیگه حالا بره زود برگرده ده پانزده روز بچه کوچیک داره نباید واقعا بره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

آخه من هیچی از زندگیم نفهمیدم با همه چیش میسازم فکر میکنه برا من سنگ تموم گذاشته

از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره هرچقدر بیشتر باهاشون بسازی فکر میکنن ارزشت پایینه که چیزی نمیخوای نمیدونن که داری شعور خودتو نشون میدی

بخدا همینو بگو هی دل منو میشکنه گفتم بخدا یه روز میذارم میرمگفت چمدونتو خودت میبندی‌یا من

ببخشید ولی شوهرت یک تنبیه اساسی نیاز داره من جای تو بودم بی سر و صدا می رفتم بابت حقوق قانونیم ازش شکایت می کردم و ممنوع الخروجش می کردم تا بره لب مرز و برگرده تا حالش جا بیاد و همچین جوابی به زنش نده 

از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره هرچقدر بیشتر باهاشون بسازی فکر میکنن ارزشت پایینه که چیزی نمیخ ...

منو نگاه میخاستم خونه راه دور برم که باری از دوشش برداشته بشه

بخدا که ارزششو نداره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792