2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری

108 بازدید | 13 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و قرص میخوردم به قصد اقدام به بارداری ۲ ماهه قرص پروژسترونم رو قطع کردم و یبار ۶ خرداد پریود شدم و ماه پیش ۳ تیر الان فردا موعدمه و علائم پریودی ندارم فقط کمرم درد میکنه بنظرتون احتمال بارداری هست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هنوز ندادم ازمایش میترسم منفی باشه اخه اصلا هیچ علائمی ندارم خیلی استرس دارم

من حالت تهوع داشتم با ترشح دو روز به پری لک بینی داشتم اما بازم منفی شد هنوز هم پری نیومده

منم هنوز ندادم ازمایش میترسم منفی باشه اخه اصلا هیچ علائمی ندارم خیلی استرس دارم

و اینکه بدن ها باهم فرق میکنن تو از بده ایشالله که مثبته من مادر شوهرم میگه وقتی از شوهرم باردار بوده هیچچچچ علایمی نداشته 

و اینکه بدن ها باهم فرق میکنن تو از بده ایشالله که مثبته من مادر شوهرم میگه وقتی از شوهرم باردار بود ...

۳ روز از موعدم گذشته ولی بیبی منفی بود باز تا روز ۱۰ صبر میکنم اگه نشدم ازمایش میدم دقیق معلوم شه

۳ روز از موعدم گذشته ولی بیبی منفی بود باز تا روز ۱۰ صبر میکنم اگه نشدم ازمایش میدم دقیق معلوم شه

اره هنوز صبر کن استرس نداشته باش برات دعا میکنم گلم که دلت شاد بشه ❤️🥰

اره هنوز صبر کن استرس نداشته باش برات دعا میکنم گلم که دلت شاد بشه ❤️🥰

والا راستش اصلا امید به بارداری ندارم مخصوصا اینکه دیروزم بیبیم منفی بود به کل ناامید شدم شوهرمم مسخرم میکنه میگ فعلا دوماهه اقدامیم اینجوری خودتو باختی ببین اونایی ک چندساله دنبال بچن چی میکشن