2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد 🥲🥺

642 بازدید | 27 پست

19 سالمه و همسرم ۲۷ سالشه .کل داراییمون در حال حاضر ی ماشین ۸۰۰ میلیونی و ۱۰۰ گرم طلا تونستیم بخریم. یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان 3 ماهه عروسی کردم اومدم سر خونه زندگیم.پارسال کنکور زبان قبول شدم نرفتم امسال دوباره کنکور زبان دادم و هر طور شده امسال میخام برم دانشگاه ولی نمیدونم چرا هر وقت بچه نوزاد میبینم دلم بچه میخاد 🥲می‌دونم خیلی زوده ولی تا چند وقت فکرش تو سرم می‌چرخه 

بنظرتون چند سالگی خوبه بچه بیارم ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید  و تجربه خودتون رو بگید🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت نخواد. دانشگاه رو حتما برو . الان هر کسی رو میبینی یه لیسانس داره. مادر با سوادی باش تا بچت بعدا خجالت نکشه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

درک میکنم 

من ۳۲ سالمه مجرد هستم 

هروقت نی نی میبینم ، با خودم میگم اگه ازدواج کرده بودم یه نی نی ناز داشتم 

چون خودم ریا نشه چهره ام خوبه 

سختگیر نبودم ولی اصلا قسمتم نمیشه 

ما مجردای سن بالا دوتا حسرت داریم یکی همدم خوب یکی نی نی 

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
درک میکنم من ۳۲ سالمه مجرد هستم هروقت نی نی میبینم ، با خودم میگم اگه ازدواج کرده بودم یه نی نی ناز ...

انشالله بهترین ها قسمتت بشه عزیزم 💖

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

درک میکنم من ۳۲ سالمه مجرد هستم هروقت نی نی میبینم ، با خودم میگم اگه ازدواج کرده بودم یه نی نی ناز ...

عزیزم انشالله بخت قشنگی به زیبایی خودت نصیبت بشه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …