2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 19903 بازدید | 63 پست
خیلی گریه دار نبود من فک میکردم قشنگ باشه ولی خیلی خوشم نیومد

گریه دار نبود ولی ادم اعصابش خورد میشد

من غمگین ترین فیلمی که دیدم درخت گردو بود بر اساس واقعیت بود و حسابی غمگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه دار نبود ولی ادم اعصابش خورد میشدمن غمگین ترین فیلمی که دیدم درخت گردو بود بر اساس واقعیت بود و ...

عه قشنگ بود؟

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

اخه از این حرصم گرفت این همه بلا سر دختره آوردن مثله ش کرده بودن مردم احمق واسه سروش دل میسوزوندن

یادت نیست لشکری از سلبریتی ها که به دنبال رضایت برای این طفل معصوم بودند!!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یادت نیست لشکری از سلبریتی ها که به دنبال رضایت برای این طفل معصوم بودند!!!!

واقعا آدم میمونه به اینا انسان بگه یا...

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

گریه دار نبود ولی ادم اعصابش خورد میشدمن غمگین ترین فیلمی که دیدم درخت گردو بود بر اساس واقعیت بود و ...

اخ جون فیلم جدید 

میشه بگی درمورد چی هست یکم سربسته بگو 

البته اگه حوصله و وقت داری 🌹🌹

پدرش تو زندان ب پسرش گفت بلایی سر جنازه آوردم که دست هیچکی بهش نرسه فقط اعتراف نکن ممکنه با اسیدی چیزی کلا از بین برده باشن و برا اینکه پای پدر هم به پرونده باز نشه جای جنازه رو لو ندادن 

اگه زنده بود پدرمادرش انقد داغون میشدن؟؟نمیدونم والا برامنم همیشه سواله چرا ارمان نگفت چیکارش کرده

خیلیام زوم کرده بودن رو اینکه چرا بعد قصاص آرمان خانواده غزاله مهاجرت کردن

ی سریا میگن پدرش مثله کرده بوده غزاله رو و به خاطر همین اعتراف نکرد

.

پدرش تو زندان ب پسرش گفت بلایی سر جنازه آوردم که دست هیچکی بهش نرسه فقط اعتراف نکن ممکنه با اسیدی چی ...

وای پس اصلا کلا جنازه ای وجود نداشته دیگه چه قدر حیوون بعد این مردم احمق که از پسره دفاع میکردن یه لحظه خودشونو جای مادر دختره نذاشتن فقط چرت بلغور میکنن

نه مامان غزاله گفته بود ک بیمه ی غزاله توی سیستم ب صورت خودکار تمدید می‌شده و اون ماه هم بدون اینکه ...

میدونم جواب داده اما استارتر پرسیده بود چرا مردم طرف خانواده آرمانو میگرفتن

.

چون پدرش پولدار و صاحب منصب بود به قولی سرشناس و کله گنده بود

پدره دوست نداشت خودش و پسرش گیر بیوفتن و قرار بود پسره رو ازاد کنن کلی برا همین موقعی که بردنش برا اعدام فریاد میزد که بگو جنازه اش کجاست

پدر با روح و روان مردم بازی میکرد تا اونا رو تحت فشار بذاره رضایت بدن

واقعا پرونده عجیبی بوده 

فکر کن غزاله سال 92 فکر کنم به قتل میرسه با منصب و پولداری و رشوه های پدرش ارمان تا 1400 اعدامش تعویق میوفته

من یه ویدئو از خانواده غزاله دیدم که بعد اعدام گفتن راضی هستیم و اگر برگردیم هم بازم همون قصاص رو درخواست میدیم و جسد غزاله تا الان هنوز پیدا نشده