2777
2789
عنوان

لهجه تهرانی

1836 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من خانواده پدرم و عمه هام‌که همشون شهرستان زندگی میکنن همیشه میگن من لهجه تهرانی غلیظ دارم منم کنجکاو شدم بدونم ویژگی های لهجه تهرانی چیه تهرانیا مگه لهجه خاصی دارن؟

از بچگی تهرانم تا حالا هیچوقت نشنیدم و ندیدم که لهجه داشته باشیم😅

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری اینجا بگیم لهجه تهران چه شکلیه😂

همونی که تو تلویزیون میشنوی دیگه

اون لهجه تهرانه و گویش معیار فارسی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ما خودمون نمیفهمیم .

میریم شهرایه دیگه معلوم میشه😁

الان دخترم . میره شهرستان میگن چه قشنگ تهرانی حرف میزنه.

من خودم متوجه نمیشم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

چرا دارن ولی خیلی کمن اکثرا مسن هستن 

دیدی این پیرمردای تهرانی که حجره دار قدیمی بازار تهرانن مثلا ی نوع خاصی صحبت میکنن این لهجه تهرانیه ی حالت شل و کشیده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چطوری اینجا بگیم لهجه تهران چه شکلیه😂همونی که تو تلویزیون میشنوی دیگهاون لهجه تهرانه و گویش معیار ف ...

خب اخه تهرانیا هر‌کدوم یه لحن متفاوت دارن لهجه معیاری وجود نداره تو تهران

چرا دارن ولی خیلی کمن اکثرا مسن هستن دیدی این پیرمردای تهرانی که حجره دار قدیمی بازار تهرانن مثلا ی ...

خب اونا میگن من لهجه تهرانی دارم در حالی نه پیرمردم نه حجره دار 😂اتفاقا بالاشهرم نمیشینم که مدل ادایی صحبت کنم مرکز شهر میشینم

دوستان محترمی که میگین تهران لهجه نداره

تمام نقاط یه کشور از روستاها گرفته تا شهرای مختلف توی فرهنگستان زبان و ادب فارسی لهجه و گویش ثبت شده دارن

فقط یه آدم لال میتونه بگه من لهجه ندارم

اون فارسی ای هم که توی تهران صحبت میشه گویش و لهجه تهرانی هست که گویش و لهجه معیار زبان فارسیه

مگه تو دبیرستان درس زبان فارسی نداشتین که هنوز میگین تهران لهجه نداره؟؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه