2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 44 پست
اگر میتونی برو ای وی آف و برای شوهرای ما میکرو انجام میدن برو مرکز ناباروری خودشون راهنماییت میکنن

اره میخوام همین کارو کنم من ای یو ای هم تو مرکز انجام دادم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس چ بهتر 

چون خیلیا میرن مطب دکترا 

این سری بگو ای یو ای نمیخام دیگه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چند روز گفت استراحت کنی به من گفت سه روز ولی من استراحت نکردم رفتیم خونه مادر شوهر خونه تکونی میکرد گفت باید کمک کنی منم خجالت کشیدم بگم نه

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده
عزیزم شما چند ساله اقدامی

سه چهار سالی هست 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
منم چهار ساله ای یو ای کردم جواب نداد حالا دکتر گفت سه ماه دارو میدم اگه موفق نشدید ای وی اف میکنم ش ...

مشکلتون چیه 

من ۲۴سالمه 

دکتر شوهرم گفت هر زمان ک بگذره وضعیت اسپرمش بدتر میشه 

و دیدم ک تو شرایط ما ای یو ای جواب نمیده

مشکلتون چیه من ۲۴سالمه دکتر شوهرم گفت هر زمان ک بگذره وضعیت اسپرمش بدتر میشه و دیدم ک تو شرایط ما ای ...

ایشالا جواب بده هزینه اش خیلی بالاست 

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده
چند روز گفت استراحت کنی به من گفت سه روز ولی من استراحت نکردم رفتیم خونه مادر شوهر خونه تکونی میکرد ...

چند روز اول مطلق بودم بقیش فقط اشپزی کردم ظرف شستم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ایشالا جواب بده هزینه اش خیلی بالاست

مراکز دولتی برو