2777
2789
عنوان

نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 20 پست
اخه برادر همسرم مشکل ذهنی داره قبل بارداری استرس این داشتم با حرف دکتر ده برابر شد

مشکلش چیه؟ سندروم داونه؟ چرا از قبل ازمایش ژنتیکی ندادی که ببینی شوهرت ژنش رو داره یا نه؟

الان هم شما باردرای و استرس واست سمه. نگران نباش حتما سالمه

اخه برادر همسرم مشکل ذهنی داره قبل بارداری استرس این داشتم با حرف دکتر ده برابر شد

اون مشکل ذهنی ربطی به فولیک اسید نداره

توی غربالگری ها معلوم میشه 

ضمنا بپرس علت مشکلش چیه؟ نکنه فنیل کتونوری داره؟ چون اینا با رژیم غذایی قابل پیشگیری هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا که انشاالله هیچ مشکلی نیست 

ثانیا توکلت به خدا باشه واینکه ازمایش ان تی حتما حتما انجام بده هیچ مشکلی نیست انشاالله

وای اذین باورم نمیشه تویی عزیزم پس غربالگریو...برا چیه خب،برا سلامت جنینه دیگه،هرچندمطمئنم هیچیش ن ...

عزیزممم خیلییی وقته ندیده بودمت...به غربالگری اعتماد ندارم...زن پسردایم انواع سنو هارو داد چقدم حساس بود همه غربالگری ها و واژینال..اخر سر بچش ده روز فوت شد بخاطر مشکل کلیه ک مدام دیالیز میشد..خودت دکترا گفتن عجیب تو سنو این مشکل نشون داده نشده

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
اون مشکل ذهنی ربطی به فولیک اسید نداره توی غربالگری ها معلوم میشه  ضمنا بپرس علت مشکلش چیه؟ ن ...

سن داداشش بالاس..40سالش هست..

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee