2777
2789
عنوان

پسرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست

میگم همیشه نیس مثلا چن وقت پیش بچه ی یکی ازدوستام نفهمید گازش گرفت اونجورشد خیلی ترسیدم

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من یه دو سه هفته اینجوری شد خداروشکر خودش برطرف شد.چن بار تا حد سکته رفتم از ترس

خیلی بدمیشه

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩

یکی بچش تو فامیل ما اینجوری بود دکترش گفته بود کمبود ویتامین ایی هست، وقتی گریه میکرد یه ثانیه صدای گریه معمولی بود و حدود ۲۰ ۳۰ ثانیه بعد تازه نفسش برمیگشت و ادامه گریه... کبووود میشد من میترسیدم گریه کنه😬😬

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

حتما اگه ميتوني از بچه ات يه فيلم بگير و به دكتر نشون بده . پسر من يه وقتهايي دستاش بي اختيار تكون ميخورد شايد تو روز سه يا چهار بار و چند روز اثري ازش نبود دوباره ميپريد ازش يه فيلم گرفتم به دكتر نشون دادم كه تشخيص صرع داد و الان هشت يا نه ماهه دارو مصرف ميكنه كه كاملا رفع شد اما دكتر گفت تا دوسال بايد مصرف كنه صرع نوعهاي مختلفي داره . 

در ضمن سعي كن يه كاري كني بچه حواسش پرت شه مثلا از چيزي كه خوشش مياد سريع بگو بستني هر چي كه مورد علاقشه مثلا اول بگو بستنييييي بيا نقاشيش كنيم يا گربه گربه بيا بگيم ميو ميو بچه ناخوداگاه يادش ميره گريه كنه 😄

اميدوارم همه بچه ها تو دنيا سلامت و در امان باشن 🙏🏻😍

ريبار عشق زندگيم ❤️

عزيزم من خيلي نگران داداشم بودم الان بزرگ شده خوب شده

ترو خدا حواست باشه بهش تا اينجوري شد جلو باد كولر بگيرش يا تو صورتش فوت كن اگه اكسيژن به مغزش نرسه مشكلات جدي بوجود مياد