2777
2789
عنوان

چقد ناراحتم

59 بازدید | 6 پست

من یکیو خیلی دوست داشتم یه سال میشد عشق پنهون بود نسبت بهش ک خودش پا پیش گذاشت و مستقیم اومد خواستگاری و قرار شد آشنا بشیم تا سه ماه خوب بودیم ماه چهارم به خاطر تلقین های یکی از فامیل هاشون و برادرش ک منو بد جلوه بدن این کم کم سرد شد تا اینکه ماه چهارم گف من خیلی عصبی هستم و تو نمیتونی با من بسازی حیفی دختر صاف و ساده ای هستی بیشتر از این به خاطر من تاوان نده و پاپس کشید و من از اول خرداد رهاش کردم ک شاید تلنگری بشه ولی الان مرداد ماه هست و همچنان نیومده شد دوماه...اون منو کنارگذاشت ولی من واقعا دوسش دارم می‌دونم میگید به درد نمیخوره و....ولی چرا رفت چرا ولم‌کرد ینی انقد بد بودم من 😭😭😭😭

چقد مثل نامزد سابق من

بم میگفت من لیاقت تورو ندارم تو خیلی خوبی

پشیمون شده بود ، از دلایلش یکیش این بود که شغلش ثایت نبود

یکیشم من بودم ، انگار از شخصیتم خوشش نیومد

واقعا ترک شدن خیلی سخته

ولی خوب شد که‌ تو رفتی و التماسش نکردی

من التماس کردم و مثل چی پشیمونم

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

چقد مثل نامزد سابق منبم میگفت من لیاقت تورو ندارم تو خیلی خوبیپشیمون شده بود ، از دلایلش یکیش این بو ...

اره التماس نکردم البته اون روزی ک حرف زدیم گریه کردم جلوش خیلی نتونستم جلوی خودم رو بگیرم خیلی ناراحت بودم بعد چند روز یه پیام خدافظی نوشتم و همه فامیل و خودشو انفالو کردم و محو شدم کلا به امید پشیمونی اون ولی الان دوماه شد ک برنگشت به نظرم فرقی به حال دوتامون نداره عزیزم چون در هر صورت ترک شدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره التماس نکردم البته اون روزی ک حرف زدیم گریه کردم جلوش خیلی نتونستم جلوی خودم رو بگیرم خیلی ناراح ...

افرین واقعا افرین که عزت نفستو حفظ کردی

من تا دو سال فالو داشتمش چون واسم عزیز بود

بعد همین چند وقت پیش انفالوم‌کرد

کلا غرورم صفره

ولی بیشتر وقتا به پذیرش رسیدم که قرار نیست طرفمون ازمون خوشش بیاد 

حب حتما با شخصیتم حال نکرد

ترجیح داد بره، و این حق اون بوده

چون اجباری برای موندن نیست

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

افرین واقعا افرین که عزت نفستو حفظ کردیمن تا دو سال فالو داشتمش چون واسم عزیز بودبعد همین چند وقت پی ...

من میخواستم نگهش دارم ولی میدونی اون مادرش اومد اجازه گرفت برا آشنایی وقتی پسرش پا پس کشید هیچ خبری از مادره نشد حداقل زنگ بزنه عذر خواهی کنه یا یه چیزی بگه قایم شده بود کلا نه از خواهرش خبری شد نه از مادرش منم خیلی بهم برخورد به خاطر همین همه رو انداختم بیرون ولی خب دوماه هست ک خون گریه میکنم دلم خیلی براش تنگه...بعد خواهرم زنگ زد به یه بهانه ای..مادرش گف ما شرمنده ایم‌گقتیم آشنایی دخترتون فک کنه ک اخلاق هاشون بهم نخورده به همین سادگی...رفتن پشت سرشونم نگا نکردن 

من میخواستم نگهش دارم ولی میدونی اون مادرش اومد اجازه گرفت برا آشنایی وقتی پسرش پا پس کشید هیچ خبری ...

دقیقا مثل من

اونام میگفتن ما شرمنده ایم و فلانیم

دقیقا مثل مناونام میگفتن ما شرمنده ایم و فلانیم

تو چن وقته تموم کردی ؟ 

من می‌دونم نمیاد دیگه چون مثلا دوستی نبود ک یارو دنبال کیس ازدواج بود ک به نتیجه رسید به دردش نمی‌خورم اونم باعثش اول خودش بود بعد برادرش بعد یه نفر دوست خانوادگی اینا بود خواهرش رو برا این در نظر داشت همش از اون تعریف میکرد و چون با مادرش صمیمی بود همش میکف اون مناسب شماست تلقین های اون هم باعث این ماجرا شده بود احساس کردم به خاطر اون منو کنار گذاشتن ک برن سراغ مورد بهتر