2777
2789
عنوان

سرزمین مادری

282 بازدید | 13 پست

کسایی که این سریال رو میبینین میخواستم بپرسم زن رهی چی شد؟ طلاقشو گرفت؟ باردار نبود ؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قبلا که افناد زندان، طلاق گرفت.بچه هم که سقط شده بود

آها ممنون عزیزم.پس کلا نقش شبنم قلی خانی تموم شد دیگه آره؟ تو فصل جدید اسمی ازش نبردن؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
فقط فصل اولش قشنگ بود

من فصل دومشم خیلی دوست داشتم 

اصلا فیلم سر و ته نداره مزخرفههههه

شاید موضوعشو نفهمیدین وگرنه قشنگه .جایی که مادرش اومد و ماجراهاشو تعریف کرد عالی بود

تو فیلم شد اخوند چی میگین ؟ نقششو میگم ن واقعیتش

منم نقش میگم کجا و کی آخوند شد؟

فصل دوم ک حجره داشت بعدم رفت زندان امد دیگ تموم شد

فصل سوم در حال حاضر چندتا کتاب نوشته و دکه کتاب وروزنامه فروشی داره

خدایا شکرت