2777
2789
عنوان

از سیاست های زنونتون بگید عزیزای دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 55 پست
باید تو رابطه سیرابش کنی.عقل نود و نه درصد مردا تو چیزشونه نه سرشون.مردی که خوب ار.. بشه عاشقت میمون ...

عزیزم کاملا توجیح شدم دختر😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به مردم داره بعضیا کلا رو حرف خانومشون حرف نمیزنن

هنینو میخام بدونم جانم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

سیاستای من خنده دارن 😁😁😁😁

مثلا زنگ میزنم شوهرم،میبینم نزدیکه داره میاد خونه، خونه هم ترکیده بش میگم عزیزم نون نداریم😏 تا میره نون بگیره من خونه رو دسته گل میکنم.

همیشه هم اول وسایل و لباسای خودمو جمع میکنم، اونوقت اگه شاکی بشه ک خونه نامرتبه میگم همش لباسای خودته😏😏😏 کو لباس من؟؟؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

والا چ کنم هربار با عصبانیت گفتم بدتر شده

خوشبخت بشی عسلم 

سیاستای من خنده دارن 😁😁😁😁مثلا زنگ میزنم شوهرم،میبینم نزدیکه داره میاد خونه، خونه هم ترکیده بش می ...

بخداتو خوده منی خیلی زرنگی 😂😂

زن هیچکارم نکنه اونا روحرفشون حرف نمیارن

اره عزیزم موافقتم

میدونی هر مردی قلب خاص و رگ خوابی داره اگر حوصله ت بیاد باید اونو پیدا کنی

اره همینو میخام بدونم

بنظرم بستگی به خود طرف داره

یسری از مردا یاغی ان،هیچ جوره رام نمیشن

عیب میدونن اگه به حرف زنشون گوش بدن

ربطی به سیاست نداره

شاید با چن تا عشوه و ابراز علاقه یکم خر بشه...ولی تهش به شخصیتش بستگی داره

دلتنگ آواز قو🦢

سیاست؟؟زن عموی گور ب گور شده ی من داره  کل خونه ب اسمشه  بی ریخت هم هست تا چن سال پیش عموم میخواست سرش زن ببره الان میگه  زنم خدای منه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

نظر هر کسی متفاوته

ولی بنظر من عشقی که با سیاست ترکیب بشه بدرد نمیخوره

عشق دو طرفه احترام و درک رو هم با خودش میاره.

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
بنظرم بستگی به خود طرف دارهیسری از مردا یاغی ان،هیچ جوره رام نمیشنعیب میدونن اگه به حرف زنشون گوش بد ...

خیلی ممنون عزیزم خیلی دقیق عنوان کردی قشنگم سپاسگزارم