2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

49 بازدید | 4 پست

سلام من پشت کنکوریم می‌خوام شروع کنم به خوندن و دیدم دفعات قبلی کنکورهای قبلیم از مشاور کنکور استفاده نکرده بودم و میخواهم این دفعه استفاده کنم چون به شدت آدم بی ثباتی ام و نیاز به یک برنامه ریز مشاور و راهنما دارم ...دوستان عزیز خوشگل مهربونه خردمند زیبای شرافتمند من ...لطفا کسی رو اگه در این زمینه میشناسید و آدم با انصاف و خوبی هست بهم معرفی کنید . من هیچ پیش زمینه ای در این مورد ندارم و واقعا نیازمند کمک و مشاوره های شما عزیزانم ، این دوره زندگی برای من خیلی مهم هست و حتما باید جوابی بگیرم. خوب خوشگلا نظرتون؟ یکی که خوب و مهربونم و هوشمند و عالی باشه در این زمینه و وسعه مالی ماهم بهش برسه دیگه ...لطفا کمک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا بت گفتن سیب ترش والا منو ک سال اول کنکورم همین بدبخت کرد هیچوقت حلال نمیکنم واسه پولشون جمعیت زباد میگیرن

سرشون شلوغ ادعادارن برنامه شخصیه ولی منو دوستم با ی نفرگرفتیم برنامه کپی میداد...لعنت بهش

بالا بت گفتن سیب ترش والا منو ک سال اول کنکورم همین بدبخت کرد هیچوقت حلال نمیکنم واسه پولشون جمعیت ز ...

ای وای منم دقیقا از همین میترسم ، نمی‌دونم تنها خودم بخونم بهتره یا مشاوره بگیرم 😭🫂