2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

49 بازدید | 4 پست

سلام من پشت کنکوریم می‌خوام شروع کنم به خوندن و دیدم دفعات قبلی کنکورهای قبلیم از مشاور کنکور استفاده نکرده بودم و میخواهم این دفعه استفاده کنم چون به شدت آدم بی ثباتی ام و نیاز به یک برنامه ریز مشاور و راهنما دارم ...دوستان عزیز خوشگل مهربونه خردمند زیبای شرافتمند من ...لطفا کسی رو اگه در این زمینه میشناسید و آدم با انصاف و خوبی هست بهم معرفی کنید . من هیچ پیش زمینه ای در این مورد ندارم و واقعا نیازمند کمک و مشاوره های شما عزیزانم ، این دوره زندگی برای من خیلی مهم هست و حتما باید جوابی بگیرم. خوب خوشگلا نظرتون؟ یکی که خوب و مهربونم و هوشمند و عالی باشه در این زمینه و وسعه مالی ماهم بهش برسه دیگه ...لطفا کمک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالا بت گفتن سیب ترش والا منو ک سال اول کنکورم همین بدبخت کرد هیچوقت حلال نمیکنم واسه پولشون جمعیت زباد میگیرن

سرشون شلوغ ادعادارن برنامه شخصیه ولی منو دوستم با ی نفرگرفتیم برنامه کپی میداد...لعنت بهش

بالا بت گفتن سیب ترش والا منو ک سال اول کنکورم همین بدبخت کرد هیچوقت حلال نمیکنم واسه پولشون جمعیت ز ...

ای وای منم دقیقا از همین میترسم ، نمی‌دونم تنها خودم بخونم بهتره یا مشاوره بگیرم 😭🫂