2777
2789
عنوان

نذر صلوات

93 بازدید | 10 پست

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه.

من یه تعدادی صلوات نذر کردم به نیت چندتا حاجتم ، خدارو شکر سه تا از حاجت هامو گرفتم .

یهو ب دلم افتاد بیام بهتون بگم شاید شماهم حاجت روا بشید .

الان تعداد 

87۰۰۰ تاش مونده و اومدم اینجا باهم ختم کنیم 

هرکس هر تعدادی صلوات می‌فرسته حتما بگه که یادداشت کنم.

التماس دعا دارم ازتون .

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

۱۰۰ تا...لطفا دعا کنین این مسئله ک پیش اومده ب خوبی پیش بره 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

۱۰۰۰تاش بامن🦋💙

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋 امصای قبلم برای سال ۱۴۰۳ هست توسال ۱۴۰۴ ما هنوزم درگیر همون ام اس و سرطان خونیم😔😔😔😔😔😔توروخدا دعاش کنید😭😭😭😭😭😭🪻🪻🪻🎐🎐         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ تا...لطفا دعا کنین این مسئله ک پیش اومده ب خوبی پیش بره

ان‌شاءالله حاجت روا باشین.

التماس دعا حالم خوب نیست مشکل دارم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

۱۰۰۰تاش بامن🦋💙

قبول باشه التماس دعا

۱۰۰۰اسمم الهام لطفا دعاکن منم زود حاجتروا شم نذرم قبول شه دلم شاد شه

قبول باشه التماس دعا.

نذر و حاجتت روا ان‌شاءالله

1000 تا صلوات با منالتماس دعا لطفاً برای قبولی منم دعا کنید 🙏 🙏

ان‌شاءالله حاجت روا باشین 🙏🏻

التماس دعا دارم

من ۲۰۰ تا صلوات میفرستم ایشالا همه مون به حاجت هامون برسیم

قبول باشه التماس دعا