2777
2789

میخوان برای برادر شوهرم برن خواستگاری گفتن ماهم بریم باهاشون و من هیچ تجربه ای ندارم  

به نظرتون اول از همه من چه چیزایی میتومم بگم چکار کنم 

لباس چی بپوشم من بیرون عبا میپوشم  بنظرتون عبا بپوشم با روسری رنگی 

یا چادر با مانتو مجلسی 

این کاربری دست دو نفر است

چادری هستی؟ 

ن نپوس عبا بهتره 

اضلا تو مجلس صحبت نکن اگ ازت سوال کردن جواب بده وگرنه اگ ی چی بگی میگن حسادت کرد 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتو مجلسی شیک تره 

عکس بفرست نظر بدیم، عبا و مانتو رو بفرس بگیم کدوم شیک تر میشه 

بنظرم حرف خاصی نزن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
چادری هستی؟ ن نپوس عبا بهتره اضلا تو مجلس صحبت نکن اگ ازت سوال کردن جواب بده وگرنه اگ ی چی بگی میگن ...

اره قبلا چادر میپوشیدم ی ماهی شده عبا میپوشم

این کاربری دست دو نفر است

منم رفتم البته فامیلشون بود ولی من اظهار نظر نکردم برادر شوهر دیگه مثلا زن داداش چی بگه ،،مادر شوهر پدر شوهر وخواهرشوهر ودامادشون صحبت کردند 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

با مجلسی ترین. شیکترین لباس‌هایی ک داری برو ،اگر اونهارو نمیشناسی اصلا اظهار نظر نکن ک بعدا از حرفت واویلا درست نکنن،معمولا نظر خوبی به جاری ندارن

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
با مجلسی ترین. شیکترین لباس‌هایی ک داری برو ،اگر اونهارو نمیشناسی اصلا اظهار نظر نکن ک بعدا از حرفت ...

دیدی یک جمله هایی همینطوری بی قصد میگی بعد میبینی چه برداشت عجیبی ازش کردن 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره