2777
2789
عنوان

آزمون اصلح😭

37675 بازدید | 70 پست

سلام دوستان؛ کسی هست که نوزدهم مرداد آزمون اصلح داشته باشه؟ چی می خونین؟ چرا منابع آنقدر زیاد و سنگینه؟ اگه تجربه ای دارین، ممنون میشم بفرمایین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه تموم خرداد شد این برای بعد از پودمان هاست

اره منظورم همون بعد از پودمان 

من هنوز دوره پودمان اول هستم 

نگران نباش میگن به ندرت پیش میاد کسی رو بندازن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا؟ ازکجا شنیدی عزیز؟ منابع خیلی زیاد و سنگینه، خیلی میترسم

من خودم امسال قبول شدم عضو گروهای مختلف توی ایتا که بودم از قبولی های پارسال و سالهای قبل هم پرسیدم گفتن مردود نمیکنن اولش اینقدر ازمون مقطعی میگیرن تا اماده بشین برای اصلح درواقع این دوره های پودمان حتی بار علمی و یادگیری زیادی هم ندارن (طبق گفته های  قبولی های سال های گذشته)  فقط مهم گذروندنشونه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا؟ ازکجا شنیدی عزیز؟ منابع خیلی زیاد و سنگینه، خیلی میترسم

شما کلاساتون شروع شده؟ 

من خودم امسال قبول شدم عضو گروهای مختلف توی ایتا که بودم از قبولی های پارسال و سالهای قبل هم پرسیدم ...

اره هیچی ازشون یاد نگرفتیم ولی امسال آزمون اصلح تغییر کرده و منابع عوض شده برای همین میترسم