2777
2789
عنوان

اسهال خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 4867 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قار قور روده هم داشتی؟یعنی رودهات صدا میداد؟

سلام اره از چند. ماه قبل و نفخ .مم دیشب حالم خوب نبود گمونم میوه های تابستانی کلا باید کم استفاده بشه خیلی کم البته من نمی‌نمیخوردم اما ی ی کوچولو هوس کردم شکمم صدا داشت و دیشب درد امروز دیگه نخوردم جای دیگه نیستی نی نی پلاس چطور من ی فایل دارم از غذاهایی ک نباید خورد نمیدونم شاید مفید بود برات 

همراه با خلط یعنی واقعا نترسم بچه کوچیک دارم یک هفتس دارم از دلشوره میمیرم

سلام خواهر خوبی توروخدا پیامم رو دیدید جواب بدید تو تایپکی راجب تیروییدوپانیک گفتید که حس میکنید چیزی تو دلتون پخش میشه و کنترل ندارید ...توروخدا من همچین حسی دارم خیلی بی‌قرارم توروخدا شما خوب شذیذ

سلام خواهر خوبی توروخدا پیامم رو دیدید جواب بدید تو تایپکی راجب تیروییدوپانیک گفتید که حس میکنید چیز ...

تیروید ک چیز خاصی نیست پانیک نمیدونم چیه کجا گفتم .اما من مشکلم التهاب شدید روده گفتن و دکتر گفت معده هم هست قرص مصرف میکنم و ب شدت پرهز غذا

خب خوب شدی توروخدا؟

التهاب روده کولیت اولسراتیو سمت چپ ی همچنین چیزی درمان قطعی نداره من دارم به شدتتت پرهیز غذایی میکنم اسهال خونیم آره خوب شده معده درد ن هنوز خوب نشده شکم درد دارم وقتی ی غذایی بهم نیازه امروز کمی ماهی پختم بهش کمیی روغن زیتون زدم الان داغونم شکمم درد میکنه. شما اسهال داری خونیه ؟

سلام عزیزم شماخوب شدین منم اینجوری شدم جواب بده لطفاخیلی نگرانم

ن خوب شدنی نیست ک😢الان کلی دارو میخورم غذامم کالا آبروم رفته هر جا برم من نوک میزنم وزنمم تغییر کرده .تلگرام داری ی گروه با دکتر هست بهت معرفی کنم .شما التهاب روده داری کولیت؟؟؟؟

شماکمردردپهلودردم داشتین

بله کمر بیشتر پهلو کمتر پهلو وقتی میخوابیدم یا گاهی اگه مشکلی تو کلیه و بقیه چیزا نداری از همینه بعد ی مدت دیگه پهلو درد ندارم امیدوارم برنگرده 

بله کمر بیشتر پهلو کمتر پهلو وقتی میخوابیدم یا گاهی اگه مشکلی تو کلیه و بقیه چیزا نداری از همینه بعد ...

سونوگرافی کلیه دادم مشکلی نداشتم نه من بعدویروس گوارشی اینطوری شدم