2777
2789
عنوان

ادم فهاش

74 بازدید | 7 پست

دوروزه شوهرم خیلی فهاش شده سر هرچیزی ب ادم فاش میده منم وقتی اعصابم خورد میشه جوابشو میدم بهش حرفای خودشو میزنم نمیدونم ولی اگر یروز باهام خوب باشیم و عاشقانه باشیم تا چند روز بدیم و طلافی یروزی ک باهم خوب بودیم در میاد خسته شدم هر دفعه میگم باهاش سرسنگین باشم و حرف نزنم بازم باهاش حرف میزنم یا جواب سوالشو میدم نمیدونم چرا یبار نشده خودمو براش بگیرم یا تنبیهش کنم واقعا خیلی بهم برمیخوره ک همه چی از دهنش در میاد و توهین میکنه الان ک پول نداریم ولی جیبش بهتر بشه ی مشاوره میریم حالا فلا بنظرتون چیکار کنم کم محلی کنم یا جوابشو بدم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حالتون خوبه در مورد این موضوع صحبت کنین قانون بزارین تا ۴٠ روز فوش ندین حتی اگه قهر کردین ز خونه بره بیرون سکوت کنه قهر کنه فوش نه روزارو بنویس تیک بزن ببینین باید براش مهم باشه اگه نبود بگو پس من میرم برای همیشه 

وقتی حالتون خوبه در مورد این موضوع صحبت کنین قانون بزارین تا ۴٠ روز فوش ندین حتی اگه قهر کردین ز خون ...

اخه تقصیر من میندازه میگ کاری نکن یا توام‌حرف نزن و جواب نده

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن