2821
2789
عنوان

امام علی

103 بازدید | 9 پست

سخنی از امام باقر علیه السلام هست که می فرماید..آن دونفر رخنه ای در اسلام ایجاد کردن که هیچ وقت بسته نمی‌شود تا ظهور مولایمان امام زمان ۱۲ و ۱۴ معصوم که آن دو نفر حق اهل بیت پیامبر را ندادند آن دو نفر ابوبکر و عمر بن خطاب بودن 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
ی
2
50%
ا
2
50%

این مدل تایپیک نزنین چون یه عده به ظاهر روشن فکر میان و باعث میشن به ائمه بی احترامی بشه

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این مدل تایپیک نزنین چون یه عده به ظاهر روشن فکر میان و باعث میشن به ائمه ها بی احترامی بشه

ائمه ها ؟؟؟؟؟ ائمه جمع بسته نمیشه 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

جالبه تازه عضو شدی اولین تایپک جنجالی زدی

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 
این مدل تایپیک نزنین چون یه عده به ظاهر روشن فکر میان و باعث میشن به ائمه ها بی احترامی بشه

چرا شما عقده دارین از روشنفکرا و میترسین؟ هیچ روشنفکری به ائمه توهین نمیکنه. اونا روشنفکر نیستن بی شخصیتن و اتفاقا هیلی هم متعصب

ائمه ها ؟؟؟؟؟ ائمه جمع بسته نمیشه

درسته حق با شماست

چرا شما عقده دارین از روشنفکرا و میترسین؟ هیچ روشنفکری به ائمه توهین نمیکنه. اونا روشنفکر نیستن بی ش ...

از روشنفکرها اتفاقا خوشم میاد بعضی چیزا آدم از اونا یاد میگیره. عزیزم پستمو دوباره بخون نوشتم به ظاهر روشن فکر

از روشنفکرها اتفاقا خوشم میاد بعضی چیزا آدم از اونا یاد میگیره. عزیزم پستمو دوباره بخون نوشتم به ظاه ...

نه عزیزم اونا به ظاهر روشنفکر هم نیستن. صرفا با دین و مذهب مخالفن و تو عقاید بقیه دخالت میکنن که این دقیقا ضد روشنفکر بودنه 

نه عزیزم اونا به ظاهر روشنفکر هم نیستن. صرفا با دین و مذهب مخالفن و تو عقاید بقیه دخالت میکنن که این ...

آخه خیلی ادعای روشنفکری میکنن

یاد یه اتفاقی افتادم شاید بی ربط باشه. تو صف نانوایی بودم یه خانم اومد گفت واسه منم نون بگیر تو نوبت نمونم خیلی شلوغ بود بهش گفتم آخه قبل شما خیلیا تو نوبت هستن حق اونا ضایع میشه از اون طرف یه خانم شیک و پیک و به روز پرید وسط گفت چه ایرادی داره براش بگیر ثواب هم داره باز قبول نکردم گفتم نمیتونم در حق بقیه ظلم کنم . گفتم خودت چرا براش نمیگیری؟؟؟ برگشت با صدای بلند گفت همه خانمای چادری مثل تو افراطی هستین و دوست ندارین به بقیه کمک کنین و شماها آبروی خانمارو بردین و‌... طوری با صدای بلند میگفت که همه آقایون برگشتن منو نگاه کردن یه جوری شدم دیگه سکوت کردم و عقب رفتم

بخدا حرف خاصب به اون خانم اولی نزدم فقط گفتم نمیخام حق الناس گردنم باشه. جالبه اون خانم شیک پوش که ادعای روشنفکری میکرد حتی تو نوبت خودش هم واسه اون خانمه نون نگرفت واسه خودش گرفت و رفت