mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6013 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 حرم امام رضاست؟دیگه چی حس میکنی؟اینقدر با دلم بازی نکن😂😍🥺♥️ عزیزم هرچی توبگی سینا همونو انجام میدهاز نظر سلیقه وتفکر خیلی شبیه هم هستین .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 هردو مفصل شام رو تو تالار میدن بعد عقد یه چادر و عبا رنگی میپوشه از این ست عروس ها آخ نگووو😍😍😍😍😍🦋همه ش عین واقعیتهچون ماکه مشهدنیستیم ،درنظر دارم بعدعقدمون ۲تایی بریم مشهد ازاین ست های چادر وعبا بپوشم توی حرم فیلمبرداری کنیم .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 حرم امام رضاست؟دیگه چی حس میکنی؟اینقدر با دلم بازی نکن😂😍🥺♥️ اوایل دوران عقدتون به سلامتی سفرشمال میرید😂😍😍😍 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4938 اوایل دوران عقدتون به سلامتی سفرشمال میرید😂😍😍😍 ع چطور آدمیهحسش چیه؟ انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 @mehtajon عزیزم یه سری دیدم اقای م نام با یه دختری چت میکنه اسمش سارا بود،بعدش اقای م نام گفته بودبهش، فعلا خوشگلمباخودم فکرکردم گفتم چطور میتونه یه پسری عاشق یه دختری باشه وبعد ازاون ور با یه دختر دیگه چت بکنه! .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم هرچی توبگی سینا همونو انجام میدهاز نظر سلیقه وتفکر خیلی شبیه هم هستین وی گلبم دیگه چی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 آخ نگووو😍😍😍😍😍🦋همه ش عین واقعیتهچون ماکه مشهدنیستیم ،درنظر دارم بعدعقدمون ۲تایی بریم مشهد ازاین ... من حس کردم تو امام زاده یا مشهد تو حرم عقد میکنین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اوایل دوران عقدتون به سلامتی سفرشمال میرید😂😍😍😍 ان شاءالله🥺😂😍 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 @mehtajon عزیزم یه سری دیدم اقای م نام با یه دختری چت میکنه اسمش سارا بود،بعدش اقای م نام گفته بودب ... حسی به دختر نداره انگار یه شوخی یا از سر اجباره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 من حس کردم تو امام زاده یا مشهد تو حرم عقد میکنین چه قشنگ😍 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 وی گلبم دیگه چی؟ حس میکنم سینا یه بچه مثبته،خددت میدونی مثل پسرای امروزی نیستش،سرش توی کار خودشه.بیشتر تمرکزش الان روی شرکت ودرسش هست تااونا رو درست بکنه،بعد برای بودن با تو قدم برداره .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 حسی به دختر نداره انگار یه شوخی یا از سر اجباره عزیزم دلیل اینکه مجبور شده،چی میتونه باشه؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 ان شاءالله🥺😂😍 سینا از پسرایی هست که باشهدا ارتباطش خوبه،حس میکنم مزارشهدا میره وباهاشون رفیقهبعد ازدواجتون هم گاهی اوقات مزار شهدامیرین .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 ان شاءالله🥺😂😍 دراینده سیناماشین سفیدرنگ میخره،مدلش ازایناست که کشیده ست.مثل دنا .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️