mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6013 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 اونی که درباره دخترم گفتی همچین مامانی میشم اره درسته😂😂دیگه چی حس میکنی؟تو رابطه من احساسی ترم و و ... سینا بیشتروابسته ی تو هست .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 اول علاقشو میگه بعد رسمی میاد جلو عزیزم علاقه ش رو جطوری بهم میگه؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 سینا بیشتروابسته ی تو هست حست ب ازدواج مجددم چیه اصلا ازدواج دارم؟خوشبخت میشم؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 نه وابسته ش نیستی،تو سینا رو دوست داری وبهش بسشتر ابراز میکنی اما سینا از رفتار وعملش علاقه ش رو ابر ... مرسی عزیزم ولی من حس میکنم دوتاتون شما به هم ابراز میکنید اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 سینا بیشتروابسته ی تو هست ♥️عشقمی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 اونی که درباره دخترم گفتی همچین مامانی میشم اره درسته😂😂دیگه چی حس میکنی؟تو رابطه من احساسی ترم و و ... مسلما خانم ها احساسی ترنسینا ازاون پسراست که برات گادو میخره،یه کادو هایی میخره که جدید وبروز هستن.سینا دوست داره کادو رو بیشتر طلا برات بخرهعروسیتون به بهترین شکل برگزا. میشه وزبان زد هست. .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم علاقه ش رو جطوری بهم میگه؟ توی محل خوشگل رو یه صندل قرمز یا زرد با یه گل اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 مرسی عزیزم ولی من حس میکنم دوتاتون شما به هم ابراز میکنید اهایعنی۲تامون به همدیگه میگیم؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 توی محل خوشگل رو یه صندل قرمز یا زرد با یه گل اها راست میگی،اینو گفته بودی روی صندلی قرمز توی افتاب😂😂😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 مسلما خانم ها احساسی ترنسینا ازاون پسراست که برات گادو میخره،یه کادو هایی میخره که جدید وبروز هستن.س ... ممنونم خوشگلم خیلی ممنون منم حس میکنم خیلی خوشگل مال شما برگزار میشه هرجوری که فانتزی ذهنته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اهایعنی۲تامون به همدیگه میگیم؟ ااره اره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 توی محل خوشگل رو یه صندل قرمز یا زرد با یه گل مهتا جون،حالا اقای م نام چه طوری فرصت پیش میاد به من زنگ میزنه یا پیام میده،یا چه طوری میاد منو میکشونه روی صندلی قرمز؟؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اها راست میگی،اینو گفته بودی روی صندلی قرمز توی افتاب😂😂😂 اره اره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 ممنونم خوشگلم خیلی ممنون منم حس میکنم خیلی خوشگل مال شما برگزار میشه هرجوری که فانتزی ذهنته آه،نگو گلبم😍😍😍😂😂😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 ممنونم خوشگلم خیلی ممنون منم حس میکنم خیلی خوشگل مال شما برگزار میشه هرجوری که فانتزی ذهنته مادر وپدر سینا برای عروسیتون سنگ تموم میزارن! .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️