2777
2789
عنوان

حس ششم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 1063 پست
حس میکنم اخرای زمستون توی خونه شون بهت ابراز علقه میکنههمون اخرای زمستون خواستگاریه،ممکنه بعدعید هم ...

میشه منم بگی علی هم دانشگاهی ام به خواستگاری ازم فکر می کنه حدودا کی میاد جلو؟؟؟هر چی راجع به ما حس می کنی لطفا میشه بگی ممنونم❤️🥲من اصلا با همین علی ازدواج می کنم یا یک نفر دیگر؟؟؟کی؟؟

🌙✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم دو تا سه هفته یا ماه قطعیه قطعی🥺😍

عزیزم به نظرت اقای م نام یه راست میره سراغ خواستگاری یا قبلش ابراز میکنه علافه ش رو بعد خواستگاری میکنه؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

فداتشم دو تا سه هفته یا ماه قطعیه قطعی🥺😍

حس میکنم تو از اون مامانایی میشی که بچه هاشون رو اموزش میدن ،میره به باباشون میگه فلان چیزرو میخوام😂😂😂😂

میشه منم بگی علی هم دانشگاهی ام به خواستگاری ازم فکر می کنه حدودا کی میاد جلو؟؟؟هر چی راجع به ما حس ...

حس میکنم علی ازدواج میکنی،اخرای پاییز امسال

ببخشید خیلی سوال می پرسم 😭همین اخریشه الان دلش برام تنگ شده با خانواده اش راجع به من حرف زده؟؟؟ممنو ...

چیزی به کسی نگفته،وقتی پاییزترم جدید شروع بشه وببینتت،ماجرای اصلی شروع میشه

عزیزم حس میکنی ازدواجم غریبه است یا فامیل؟کسی که اخر پاییز دیدم ،از حسش مطمئنم،نخواسته منمتوحه بشم،ش ...

با فامیل ازدواج میکنی