2777
2789
عنوان

حس ششم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست
قکرکنم بابام مخالفت میکنه؟😂😂😂

نه اتفاقا خواهر داری؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میشه از حست بگی چون بهش ایمان دارم به حست...

واقعا حقیقت اینه که سینا دوستت داره. کارهاش رو داره جمع وجور میکنه تابیاد.میخواد باشرایط خوب پیشقدم بشه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره😂😂

مخالفه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

واقعا حقیقت اینه که سینا دوستت داره. کارهاش رو داره جمع وجور میکنه تابیاد.میخواد باشرایط خوب پیشقدم ...

بابااا الا با یکی حرف زدم میگه دوست داره حس خوبی ازش میگیرم یه ادم یا یهچیزی هست که بینتون فاصله میندازه دلسرد میشی.....تو چی حس میکنی؟

چقدر طول میکشه 

میدونی انقدر اینجا بهم گفتن میگم فقط یبار فقط یباار بهش بگم دوسش دارم برام کافیه🙂فقط یبار

واقعا حقیقت اینه که سینا دوستت داره. کارهاش رو داره جمع وجور میکنه تابیاد.میخواد باشرایط خوب پیشقدم ...

میشه خواهش کنم در مورد منم بگی؟ آیندم چه طوریه؟ ازدواجم با چه آدمیه و ضغلش چیه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم عاشقانه خواهد بود؟

یا خدا😂آبجی بزرگم درجریان موضوع هست واوکیه ولی ابجی وسطی من بهش هیچی نگفتم

مخالفه

ف یا م داره تو اسمش؟

بابااا الا با یکی حرف زدم میگه دوست داره حس خوبی ازش میگیرم یه ادم یا یهچیزی هست که بینتون فاصله مین ...

شاید دخترعمه ت هست،یکی هست که بهت خیلی نزدیکه وبهش اطمینان داری.

به هر حال تارسمی بشه هرچیزی به کسی نباید چیزی بگی،ححتی بعدعقدونامزدی هم درباره رابطه ت وجزئیاتش به کسی چیزی نگی.به قول معروف ازدواج تون خیلی توچشمه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️