mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
didi85 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 حس میکنم جشن عقد وهروسیتون توی تالاره.عروسیتون مختلط برگزار میشه میشه بگی من کی و با کی ازدواج میکنم
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4233 اره،سینا پسر ارومیه.ددکنارش ارامش داریاره کردهستیم عریزم میشه میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟ پزشک ماهر و موفقی میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اره پسره موذی وخوبیه😂😂😂😁😎😎😁😂😂 سه تاچهار ماه دیگه خبرهای خوبی بینتون هست😂😅 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اره،سینا پسر ارومیه.ددکنارش ارامش داریاره کردهستیم خداکنه عشفن خب کردا سلامت باشین حس میکنم پسر تعصبی هستش ولی ازاد اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10483 بعدش که رسمی شد ،بگو ماه تولدم یا اوله اسمم چیهبهمدیگه برگشت داریم؟ حسش چیه بهم؟
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 سه تاچهار ماه دیگه خبرهای خوبی بینتون هست😂😅 اره خودم حس خویی دارم به بعد محرم وصفر😂😂😎😎 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خداکنه عشفن خب کردا سلامت باشین حس میکنم پسر تعصبی هستش ولی ازاد مرسی عزیزم ولی کرد اصیل نیستیم،ما فارس کردستان هستیم.اصالتمون اونجا برمیگرده، .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خداکنه عشفن خب کردا سلامت باشین حس میکنم پسر تعصبی هستش ولی ازاد حس میکنم دراینده سینا تو رو توی شرکتش استخادام میکنه،بعدازدواج .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خداکنه عشفن خب کردا سلامت باشین حس میکنم پسر تعصبی هستش ولی ازاد متوجه جمله عشفن خب کردا نشدم،یعنی چی؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 سه تاچهار ماه دیگه خبرهای خوبی بینتون هست😂😅 عزیزم به نظرت عقد ونامزدیمون امسال هست یا میمونه سال بعد؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اره خودم حس خویی دارم به بعد محرم وصفر😂😂😎😎 ان شاءالله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 متوجه جمله عشفن خب کردا نشدم،یعنی چی؟ عشقن خیلی دوسشون دارم ولی خودم کرد نیستم خیلی دوست دارم زبونشونو یاد بگیرم خیلیاهنگ کردی گوش میدم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 عشقن خیلی دوسشون دارم ولی خودم کرد نیستم خیلی دوست دارم زبونشونو یاد بگیرم خیلیاهنگ کردی گوش میدم من خودم زبون کردی بلدنیستم😖😖😕😐😐😐 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم به نظرت عقد ونامزدیمون امسال هست یا میمونه سال بعد؟ سال بعد ازنقدر حالم بدددد شد از دوتا حس ششمی پرسیدن گفتن حالت بد میشه باهاش بمونی جدا میشی دوست نداره واای🤕 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته