mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 نه دخترعمم خیلی واسم عزیزه دقیقا خواهرمه ولی خیلی اوکی نیست با خانواده سینا به نظر من درباره سینا به دخترعمه ت چیزی نگو،بزار سکرت بمونه. .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12948 به نظر من درباره سینا به دخترعمه ت چیزی نگو،بزار سکرت بمونه. میشه منم بگی لطفا دیروژ ک باهاش حرف زدم چه حسی گرفت وفکر کرد چطوریم
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 سینا کلااااا تیشرت میپوشه😂😂از اقای م حس میکنم خیلی بچه مثبته حس میکنم جشن عقد وهروسیتون توی تالاره.عروسیتون مختلط برگزار میشه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 میشه منم بگی لطفا دیروژ ک باهاش حرف زدم چه حسی گرفت وفکر کرد چطوریم ممیدونم عزیزم .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 دوباره باهاش حرف میزنم ؟کی؟ نمیدونم .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 توی زمستون بالاخره استین بلند میپوشه😂😂😂😂اقای م نام توی اولین دیدار چنان زل زده بود به من که نیدو ... واالله زمستون ندیدمش😂😂بلاخره بچه پاکیه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 به نظر من درباره سینا به دخترعمه ت چیزی نگو،بزار سکرت بمونه. اون که میمونه زمانی که رسمی بشه چی؟😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 حس میکنم جشن عقد وهروسیتون توی تالاره.عروسیتون مختلط برگزار میشه نه مختلط نیست خانواده اون خیلی مذهبی تر از منه😂😂به آرامش میرسم؟شماها اصالتن کردین؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
taranomm910 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1852 ادعایی ندارم که حس ششم خیلی قویه عزیز دلم منظوری ندارم فقط برای آگاهی میگم ک
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 واالله زمستون ندیدمش😂😂بلاخره بچه پاکیه اره پسره موذی وخوبیه😂😂😂😁😎😎😁😂😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 اون که میمونه زمانی که رسمی بشه چی؟😂 بعدش که رسمی شد ،بگو .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 نه مختلط نیست خانواده اون خیلی مذهبی تر از منه😂😂به آرامش میرسم؟شماها اصالتن کردین؟ اره،سینا پسر ارومیه.ددکنارش ارامش داریاره کردهستیم .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
dream_weaver عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 599 تاقبل عقدتون درست میشهچندتاچیز درباره سینا گقتم ببین درسته من کی ازدواج میکنم؟