2777
2789
عنوان

حس ششم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 1063 پست
ج نام پسر زیاد جالبی نیست برخلاق ظاهرشحس میکنم قد بلند ولاغره،مومشکیه

@beauti3_ عزیزم مشخصات ظاهریش فرق داره،قد منوسط رو به بلند و توپر هست کمی،به نظرت گفتی مهر ماه جدی میشه یانی مهرماه به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم ؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکیه سعی خودمو میکنم هیجان انگیز یه مورد بهم میگی؟

مثلا درباره مکضوعاتی حرف بزن که ابکی نیست،جدیده،جالبه

هیجان انگیز مصلا درباره یه اهنگ یا یه فیلم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سنم ی مقدار بالاس. تجربی بخونم برای رشته تاپ یا برنامه نویسی دنبال کنم یا دکتری بخونم؟ کارهای هنری ر ...

به نظرمن برنامه نویسی اینده داره،اگر رشته ت رو دوست داری دکتری رو بگیر&¥تجربی بخوای بخونی هم زمان بره هم توش رقابت بالاست وسخته به مراتب

@beauti3_ عزیزم مشخصات ظاهریش فرق داره،قد منوسط رو به بلند و توپر هست کمی،به نظرت گفتی مهر ماه جدی ...

خب پس خس میکنم اسم پسره جواد هست،یا یه اسم مذهبیه

به نظرمن پسر خوبیه،حس میکنم یه مقدار مذهبی طور هست.

اره مهر میاد،اطدواج هم هسا

مثلا درباره مکضوعاتی حرف بزن که ابکی نیست،جدیده،جالبههیجان انگیز مصلا درباره یه اهنگ یا یه فیلم

باشه عزیزم سعیمو میکنم مرسی از راهنماییت دم اذان یادم اومدی از خدا خواستم هرچی میخوای بهت بده عزیزم💗

اره

آبجی با همسرم ب مشکل خوردم خونه پدرمم لطفا بگو کی این بحثا تموم میشه شوهرم اصلا سمت بچه نمیاذ

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
خب پس خس میکنم اسم پسره جواد هست،یا یه اسم مذهبیهبه نظرمن پسر خوبیه،حس میکنم یه مقدار مذهبی طور هست. ...

عزیزم لطفا بگو حس ح ز بمن چیه

براش مهم هستم

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
حس میکنم مامانش زیاد ازت خوشش نمیاد،ازنظرش خوب هستی ولی خیلی خوشش نمیاد،یه کم خوشش میاد

کارم در اومد تا تهش خوشش نمیاد😂؟👩‍🦯👩‍🦯خاله اینای سینا چی؟خانواده من کدومش با سینا اولش مشکل داره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

حسم میگه آبان ماه خونه سینا میرید

وووای خداکنه😅😅خاک تو سرررم

چرامامانش دائما نگام میکنه حتی سر سفره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

سلامخوبین؟ حستون واقعا قویه. آزمون تو شهری قبول شدم‌ براتون صلوات فرستادم.دوباره به طرفم پیام دادم ک ...

سلام گلم ممنون شما خوب هستین؟

نه خودتم دلسرد شدی انگار رابطه خوبی نیست حداقل الا نیست

حس یاسین به من لطفا

عشق