mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gunch عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 457 چه رشته ای قبول میشم حدودا چندسالگی ازدواج میکنم و چه ویژگی هایی داره
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 میشه بگی من کی باردار میشم جنسیتش چیه دوتا سه ماه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 تو رو خدا جواب منو بدید آزمونی که امروز صبح دادم رو قبول می شم احتمالا ۵۰ ۵۰ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 وووی خدا کنهههههه🥺من تا اوایل بهار که بگه چچچیکار کنمممم؟با لحن محیار نون خ بخون😂😂 حس میکنم خونه تون کردستان هست .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 جنسیت نی نی من چیه پسر اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15407 همه چی رو بسپار. به خدابه خدا بگو اگرکراشت به صلاحته وقسمت هم هستین،مهرش رو بیشتر کنه توی دلت ولی اگ ... خیلی ممنون ازت خیلی مهربونی
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اقای م نام میگه؟متوجه جمله ت نشدم اره آقای م نام بهت میگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 وووی خدا کنهههههه🥺من تا اوایل بهار که بگه چچچیکار کنمممم؟با لحن محیار نون خ بخون😂😂 اواخر اسفتدهم احتمالش هست ابراز کنه ولی بیشتر حسم توی یهاره .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 الان حست چی میگه😂😂رتبم چند میشه؟ قبولی😂😂😂😂😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 اره آقای م نام بهت میگه آها فهمیدم اینکه آقای م نام یه روز افتابی روی صندلی قرمز بهم ابراز علاقه میکنه😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 4390 پسر حست چند درصد مواقع درسته به نظر خودت😍 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اره خودم حس میکمم اقای م نام ۲۰۶،۲۰۷ دوست داره.خودمم دوست دارم 😂آره اسمش م داره. ببین هم وزن مرتضی ... مجتبی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
gunch عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 457 اره میشه بگی چه رشته ای قبول میشم حدودا چندسالگی ازدواج میکنم و چه ویژگی هایی داره
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 کی خونه ماشین میخرم حس میکنم بچتون با برکته یک سال تا دوسال دیگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته