mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگلم۳ عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 597 سه هفته یا سه روز دیگه خانم توروخدادبهم میگی اگه پدرشوهرم مریض بشه یا چیزیش بشه شوهرم از چشم من میبینه؟ شما حست خیلی خوبه. لطفا بگو بهم
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 خانم توروخدادبهم میگی اگه پدرشوهرم مریض بشه یا چیزیش بشه شوهرم از چشم من میبینه؟ شما حست خیلی خوبه. ... نه دلخور میشه ولی نه ممنون نظر لطفتونه خیلی قوی نیستم گل ریبا الانم خیلی نگرانی نگران نباش فکر کنم بچه داری اره؟یا تازه عروسی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترگلم۳ عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 597 نه دلخور میشه ولی نه ممنون نظر لطفتونه خیلی قوی نیستم گل ریبا الانم خیلی نگرانی نگران نباش فکر کنم ب ... بچه دارم. پس چرا میگین دلخور میشه؟ خانوادش آ چشم ما میبینن اگه پدرشوهرم چیزیش بشه؟
persepolisعشقپولیس عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3689 کی باهاش آشنا میشم ؟مثل خودم پیراپزشکی می خونه؟ بعد از دوران دانشجویی یکی ازت خواستگاری میکنه حسم میگه یکی از همکارات ازت خواستگاری میکنه
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 بله نرفته😂😂😅😅وووی دیگه چی؟از چی متنفره؟قبلا رابطه داشته؟ نه سینا با دختری ارتباط نداشتهحس میکنم سینا خیلی میدونه وموذی هست یه کم😂😂معمولا عصبانی نمیشه زیاد،حالا کارد به استخونش برسه عصبانی میشه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 قبلش به خودم میگه؟ حس میکنم توی دورهمی که هستین،سینا یه گوشه خلوت پیدا میکنه وبهت میگه.باهم چند ماهی رابطه دارین تازمانیکه باخانواده ش بیاد خواستگاری .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 سه هفته یا سه روز دیگه اگه بگم آخرین بار که من واقای م نام همدیگه رو دیدیم،۴ماه پیش بود. باورت میشه!؟😕😕😕🥲🥲 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 نه دلخور میشه ولی نه ممنون نظر لطفتونه خیلی قوی نیستم گل ریبا الانم خیلی نگرانی نگران نباش فکر کنم ب ... خودسینا توی شرکت کارمیکنه؟؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 نه دلخور میشه ولی نه ممنون نظر لطفتونه خیلی قوی نیستم گل ریبا الانم خیلی نگرانی نگران نباش فکر کنم ب ... سینا فکرکنم صداش خوبه،توی خلوت هر ازگاهی میخونه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35864 نه دلخور میشه ولی نه ممنون نظر لطفتونه خیلی قوی نیستم گل ریبا الانم خیلی نگرانی نگران نباش فکر کنم ب ... عزیزم اسمت رو میگی .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
do19nya عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 580 نه محاسباتت بهتره انگار منم میگی؟کی ازدواج میکنم ،با کیبابام کی خونه دار میشه
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 بچه دارم. پس چرا میگین دلخور میشه؟ خانوادش آ چشم ما میبینن اگه پدرشوهرم چیزیش بشه؟ نه ولی بخاطر مریضی پدرشوهرت هنسرت خیلی به هم میریزه دعوا چیزی بوده؟خیلی حالشون بد نمیشه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 نه سینا با دختری ارتباط نداشتهحس میکنم سینا خیلی میدونه وموذی هست یه کم😂😂معمولا عصبانی نمیشه زیاد، ... اره دقیقااااا😂🥴خیلی میدونه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 حس میکنم توی دورهمی که هستین،سینا یه گوشه خلوت پیدا میکنه وبهت میگه.باهم چند ماهی رابطه دارین تازمان ... اولالا😂😂🥺چادری هستی یا مانتویی با حجاب؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حصارسکوت عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2673 بعد از دوران دانشجویی یکی ازت خواستگاری میکنه حسم میگه یکی از همکارات ازت خواستگاری میکنه عزیزم همسرم کی باهام اشتی میکنه؟ و زنگ میزنه؟ 💔