mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6013 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jonninininini عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6807 همیشه نه گاهی مهربونی کمی سردی تا یخت آب بشه فصل پاییز یا بهاری یا ماه مهر میشه بگی کی اشتی میکنیم فهمیده ک اشتباه کرذه یا ن
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 @beauti3_ گفتم اینجا بپرسیم و بگیم اونجا ۷۰ رفت جلو هروقت خسته شدی بگو بهم قفل کنم♥️ آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5716 دو تا سه ماه دیگه مهربونی خوش ثبحتی به خواسته هات تا اینجا رسیدی لباسای راحتی دوست داری اره درسته مرسی گلم❤️ 🌙✨️
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 دو تا سه ماه دیگه مهربونی خوش ثبحتی به خواسته هات تا اینجا رسیدی لباسای راحتی دوست داری از منمم بگو حسش بهم چیه ؟ چی در موردم فکر میکنه؟
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15372 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ از ایندم بگو لطفا از ویژگیهام بگو
zibaiiiiiiiii عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 2642 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ میشه بگی رابطم با علیرضا ادامه داره یا تموم شده؟ برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 @beauti3_ گفتم اینجا بپرسیم و بگیم اونجا ۷۰ رفت جلو هروقت خسته شدی بگو بهم قفل کنم♥️ حس میکنم سینا ازنظرمالی یکی۲درجه از شما اوکی تر هست .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
fafa_nmh عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 3183 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ عززیزم بنظرت من امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشم ؟
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 میشه بگی رابطم با علیرضا ادامه داره یا تموم شده؟ حس میکنم یه زمانی مجدد ادامه پیدا میکنه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
گوش_مروارید_جان عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ خوب پیش میره؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ نه نداره🤕م دوتا داداش داره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 از ایندم بگو لطفا از ویژگیهام بگو اینده ت خوبههمسرت پسرمعقول وشیطونیعباهمسراینده یه چندبار دیدار داری بعدش خواستگاریت میاد .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 حس میکنم سینا ازنظرمالی یکی۲درجه از شما اوکی تر هست اااااره😍 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35835 نه نداره🤕م دوتا داداش داره؟ یه داداش داره .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️