mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
persepolisعشقپولیس عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3689 درسته ❤میشه بگید ته رابطه ما چی میشه جدایی یا؟؟ متاسفانه جدایی
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 ظاهر همسرت مثل معیارهات هستحس میکنم فامیبه شغلش چی هست؟ کاربری دو نفر
setarehhhhh80 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 7838 متاسفانه جدایی عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 متاسفانه جدایی میخوام برم رشته تجربی هدفم پزشکیه قبول میشم؟ کاربری دو نفر
persepolisعشقپولیس عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3689 عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟ نه واقعی دوست نداره .دانشگاه رفتنت اوکی میشه
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15403 نه واقعی دوست نداره .دانشگاه رفتنت اوکی میشه با کراشم وارد رابطه میشم ؟کی؟
rozrain عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 نه واقعی دوست نداره .دانشگاه رفتنت اوکی میشه عزیزم حس ح بهم؟چرا زنگ نمیزنن؟باهاش ازدواج میکنم؟ 👩🏼🦱
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 یه داداش داره یدونه داداش داره م خواهر نداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 من مصاحبه کاریمو قبولم؟ بله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
persepolisعشقپولیس عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3689 میخوام برم رشته تجربی هدفم پزشکیه قبول میشم؟ پزشکی نه متاسفانه ولی حسم میگه پیراپزشکی مثل علوم تغذیه و پرستاری قبول میشی
rozrain عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 حس میکنم همشهریوضعش خوبهشغلت پرهیجانه،یه نواخت نیست حس ح بمن؟چرا زنگ نمیزنن؟ 👩🏼🦱
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 خدا روشکرحس میکنم سینا مزار شهدا هم میره دیگه نمیدونم در این حد😂😅مثل رفیق میشه باهام؟ارتباط من با خانوادش چطوره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rozrain عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 یدونه داداش داره م خواهر نداره؟ حس ح بمن؟چرا زنگ نمیزنن؟ 🥲 👩🏼🦱
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 حس ح بهم؟چرا زنگ نمیزنن؟ 🥲 میزنه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته