2777
2789
عنوان

سنگ لوزه ❌❌

168 بازدید | 19 پست

دیگه خسته شدم از این لعنتی 

باردارم نمیتونم عمل کنم 

هر هفته در میاد میخوام بهش اهمیت ندم اما از بوی بدش حالت تهوع میگیرم 

میخوام درشون بیارم هزار بار عوق میزنم میترسم برای بچه بد باشه انقدر مسواک زدم لثه ام نازک شده چیکار کنم راهی ندارید؟؟ 

آب نمک قرقره کن خودشون درمیان اگه کوچیکن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

مشکلی برای بچه نداره دستشون نزن تا بعد بارداری جراحیشون کن الان هم مسبب عفونت دهانی نشو 

طرفدار خواهرشوهر و مادرشوهر....داییم که ازدواج کرد فهمیدم مقصر عروس ها هستن  ....چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابزار تخلیه بخر خودت کامل تخلیه کن سنگ لوزه هارو یا برو دکتر تخلیه کنه،بعد اون همیشه بعد غذا خوردن و هر چیزی دهنتو تمیز آب بکش ،واتر جت دهان بخر سری مخصوص شستشو لوزه داره باهاش لوزه هاتو بشور همیشه،ولی وقتی این مشکل شدیده باید لوزه هارو ورداشت فعلا این کارارو بکن تا بعداً سر وقت عمل کنی.

2799
مشکلی برای بچه نداره دستشون نزن تا بعد بارداری جراحیشون کن الان هم مسبب عفونت دهانی نشو

اخه از بوی بدش حالم بد میشه دوست دارم درشون بیارم چند روز هم شده ازشون راحت باشم 

چرا عفونت دهانی؟ 

اب نمک قرقره میکنم در نمیان زیاد بزرگ نیستن

شب وصبح قرقره میکردم بین روز که سرفه میکردم خارج میشدن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اخه از بوی بدش حالم بد میشه دوست دارم درشون بیارم چند روز هم شده ازشون راحت باشم چرا عفونت دهانی؟

وقتی درشون آوردی اب نمک هرشب قرقره کن دیگه زود زود جمع نمیشه.فک کنم دستکاری لوزه رو منظورشه که عفونی میشه

وقتی درشون آوردی اب نمک هرشب قرقره کن دیگه زود زود جمع نمیشه.فک کنم دستکاری لوزه رو منظورشه که عفونی ...

باورت نمیشه وقتی در میارم دوست ندارم چیزی بخورم تا دوباره اینجوری بشه

باورت نمیشه وقتی در میارم دوست ندارم چیزی بخورم تا دوباره اینجوری بشه

خیلی بده من دوسال پیش یک بزرگ خارج شد از لوزم افتضاح بود

خیلی ممنون شدید یعنی تا چه حد من هر هفته درمیاد اما کوچیکن

شدید وقتیه که دیگه دهن بوی بد میگیره و سوراخ های لوزه خیلی زیاده در حدی که اطرافیان اذیت میشن  از بوی بد دهان و خیلی بزرگ هست سنگ لوزه ها.اگه کم و کوچیکه کارائی که گفتم رو انجام بده دیگه دچارش نمیشی وقتی کم هست و شدید نیست قابل کنترل هست نیاز به عمل نیست فقط باید لوزه هارو تمیز نگهداشت همیشه.