fatmagoli7967 مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 عنوان خانمای اقدام ب بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست خانما بیاید دورهم باشیم احساس تنهایی نکنیم😔 بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 1403/05/02 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 منم اقدامم پنج روز دیک موعدمه🥲امروز سر درد دارم نمیدونم چراشما هیچ علایمی ندارین یکی از علائمش سردرده چند وقته اقدامی؟ بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 منم اقدامم پنج روز دیک موعدمه🥲امروز سر درد دارم نمیدونم چراشما هیچ علایمی ندارین انشالله با خبر خوش بیای بچه چندمته بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
aaaaadina عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 573 یکی از علائمش سردرده چند وقته اقدامی؟ بچه اولمه،از دیشب سر درد دارم ،چندتا دونه جوشم زدم دیگ هیچ علایمی ندارمامروز بی بی چکک زدم ولی منفی بود ۲۳سیکلمهمیتونم استامینیفن ۵۰۰بخورم؟یعنی ممکن باردار باشم
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 بچه اولمه،از دیشب سر درد دارم ،چندتا دونه جوشم زدم دیگ هیچ علایمی ندارمامروز بی بی چکک زدم ولی منفی ... صبرکن فعلا قرص نخور عزیزم شایدم میخای پریود بشی سینه هات حساس نیس؟ مخصوصا نوکشون چن ماهه تو اقدامه انشالله با خبر خوشبیای دوروز عقب انداختی بیبی بزن بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 بچه اولمه،از دیشب سر درد دارم ،چندتا دونه جوشم زدم دیگ هیچ علایمی ندارمامروز بی بی چکک زدم ولی منفی ... ازمایشا قبل بارداری دادی؟ بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
aaaaadina عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 573 صبرکن فعلا قرص نخور عزیزم شایدم میخای پریود بشی سینه هات حساس نیس؟ مخصوصا نوکشون چن ماهه تو اقدامه ... سر دردم روز بعدش خوب شد امروز ۲۵سیکلمه،باه عزیرم ازمایشاتودادم،شما باردار نبودین؟
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 سر دردم روز بعدش خوب شد امروز ۲۵سیکلمه،باه عزیرم ازمایشاتودادم،شما باردار نبودین؟ یه ۱۰ روز دیگه ب موعدم مونده زیر دلم یکم درد میکنه فقط نمیدونم از چیه شما چی باردارین؟ خبرشو بهمون بده بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
aaaaadina عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 573 یه ۱۰ روز دیگه ب موعدم مونده زیر دلم یکم درد میکنه فقط نمیدونم از چیه شما چی باردارین؟ خبرشو بهمون ب ... من موعدم همیشه ۳۱روز و ۲۸روز بوده امروز یه لکدیدم فک کنم دارم پریود میشم😞گفتم شاید لانه گزینی باشه ولی فک نکنم چون علایمی ندارم
aaaaadina عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 573 یه ۱۰ روز دیگه ب موعدم مونده زیر دلم یکم درد میکنه فقط نمیدونم از چیه شما چی باردارین؟ خبرشو بهمون ب ... امروز ۲۵سیکلمه یا پریودم جلو افتاده یا ب احتمال خیلی کم م فک نکنم شاید لانه گرینی باشه باید منتظر بمونم ببینم پریود میشم
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 من موعدم همیشه ۳۱روز و ۲۸روز بوده امروز یه لکدیدم فک کنم دارم پریود میشم😞گفتم شاید لانه گزینی باشه ... چقد میخوره تو ذوق ادم بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته
fatmagoli7967 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 331 چقد میخوره تو ذوق ادم نگفتی چن ماه اقدامی چن سالته بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته