2777
2789
منم ندارم ولی تصور کنی خودش میاد منم همیشه تو تصوراتم دارمش واسه همین زیاد حرص نمیخورم میترسم شیرم ...

😊😊😊😄 

اورین 

فردا باید برم جواب ازمایشمو بگیرم .

سونوم این دفعه بهتر بود 

حس میکنم تنبلی دارم 

تو شدی 🌙من👶❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هانی از اون جک مبتذلا بگو بچه ها ببینن    

🙊🙊🙊🙉🙉🙉 کی 🙉 مننننن😱😳😂

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
🙊🙊🙊🙉🙉🙉 کی 🙉 مننننن😱😳😂

عااااااااااااااااااااااااااااره  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
سلام  بچه هااااااا🤗

تو لیلی بلای خودمونی؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
😊😊😊😄  اورین  فردا باید برم جواب ازمایشمو بگیرم . سونوم این دفعه بهتر بود  حس ...

دکتر بهت چیزی نگفت؟؟؟

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
اماده باش الان قطع میشی😂😂

😂😂😂😜😜

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
‏هر 16000 برگ دستمال کاغذی برابر است با قطع یک درخت!  دستتون رو با کو نتون خشک کنید لطفا😁😂

مثه من با پیرهنم میخشکم از بس دستم تو آبه الانم به شوینده ها حساسیت داره ریخته بیرون رفتم دکتر دارو داد😣

بلههههههه خود خودمم اصل اصل چه طوری خوبی؟عکسمو عوض کردم قشنگ مشنگه؟

خوفی لوطی  

عاره میاد میاد