2777
2789
عنوان

پدربزرگم همش خونه مون هست🤦‍♀️

798 بازدید | 25 پست

احترام شو نگه میدارم ولی ۲۴ساعت خون مونه ۵تا دیگه بچه داره نمیدونم چرا همش خونه ما

جامو تنگ نکرده ولی میاد خونه مون همش با حرفاش دعوا میندازه بین مامان بابام

بیکاره همش به خواهرم گیر میده کلا به همه چی گیر میده.

خسته شدممممم حرصم میگیره از اینکه تازه خونه مارم سندشو گذاشته واسه برادر زاده ش 

خودشو ک بدبخت کرده مارم امروز فرداس بدبخت کنه و خونه مام به فنا بره

کلا ضرر بوده برا ما

بابامم حرفی نمیزنه ولی راضی نیست همش خونه مون باشه

زن هاشم همشون فوت کردن 

چندتا زن داشته مگه؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارین بیاد بیچاره تنهاست، خب شما به حرفاش بی اعتنا باشین ، مسن ا همشون اونجورین

میاد خونمون خواهرم اخلاقش تنده ۱۵سالشه باهاش دعوا میکنه بعد اقاجونم میره به خاله هام میگه این نوه هو بی ادبن

درحالی ک کرم از خودش پدربزرگمه

کلا پر حاشیه س

۳تااااا😑😑😑😑

آستین بالا بزن چهارمی رو براش بگیر

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چند تا مرغ و خروس براش بگیرید اگه حیاط داره با اونا سرگرم بشه نیاد خونه شما

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
توروخدا نه دیگهحالم به هم میخوره دیگهخیلی پول داره میخواد ارث شم بده مهریه زن

تازه شاید نی نی هم بیاره براتون 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا