2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون شوهرامون آدم نیستن ار توله هاشونم سیریم حس میکنم دخترمم مثل باباش بی صفته دوسش ندارم فقط تو خواب ...

من شوهرم خیلی خوب بود یهو ورق برگشت 

اگ خائن بود انقد ناراحت نبودم 

فقط از بقیه طرفداری

میکنه

دلم ازش شکسته

بچشم عین خودش عاشق بقیست

من هیییچچچچچ

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
حرف زدن هیچی و درست نمیکنهیه عده از سر حسادت نشستن ب پاشیدن زندگیم و اختلال انداختن تو زندگیم ک انگ ...

ممکنه  بتونی از بین حرفای بچه های سایت یه راه حلی پیدا کنی و به یه نتیجه ی خوبی برسی 

هر چی باشه هستن کسایی که به احتمال زیاد مشکل شما رو داشتن و حل شده 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
طولانیهاز حوصله خارجه شکستم اخر خط ی زن کجاست الان همونجام

قطعا به جای خیلی بدی رسیدی که حتی از بچه‌تم دل بریدی. نمیتونم حرفی بزنم که حالتو بهتر کنه. فقط میتونم برای آرامشت دعا کنم.

ممکنه بتونی از بین حرفای بچه های سایت یه راه حلی پیدا کنی و به یه نتیجه ی خوبی برسی هر چی باشه هستن ...

قلبم درد میکنه

همه جام درد میکنه

مغزم درد میکنه

هیچ مشکلی نداشتیم

حسادت اطرافیان اتیش انداخته ب زندگیم 

ارامشمو ۶ماهه گرفته

من شوهرم خیلی خوب بود یهو ورق برگشت اگ خائن بود انقد ناراحت نبودم فقط از بقیه طرفداری میکنهدلم ازش ش ...

منم شوهرم خوب خوب نبود ولی مثل الان شمر نبود خواهرش گفت برای کسی پیام می‌داده اومدن گوشی رو گشتن رفتم پرینت گرفتن دیدن شماره ناشناسی تو گوشیم نیست ولی دوره بدبختی شروع شد دوساله مثل زندانی دارم زندگی میکنم هرروز دعوا و بحث هزارتا مریضی گرفتم 

منم شوهرم خوب خوب نبود ولی مثل الان شمر نبود خواهرش گفت برای کسی پیام می‌داده اومدن گوشی رو گشتن رفت ...

من خواهرم پشت  سر  یکی از فامیلای شوهرم پیش شوهرم حرف زد ازونروز زندگی من سیاه شده  

ارامش  از زندگیم رفته شوهرمم رفته پیش اونا گفته 

همه  چی سر من شکسته 

شدم اش نخورده دهن سوخته

خیلی خستم روحم شکسته

من خواهرم پشت سر یکی از فامیلای شوهرم پیش شوهرم حرف زد ازونروز زندگی من سیاه شده ارامش از زندگیم ...

با تمام وجود درکت میکنم هیچی نمیتونه آرومم کنه نه راه پیش دارم نه پس نه طلاق نه زندگی یک مرگ آروم ولی دردناک دارم ۲ ساله  الان هرشب با گریه خوابیدم هرروز دعوا داشتیم