2777
2789

من اصن تفت نمیدم پیاز بزرگ رندهدمیکنم میریزم توقابلمه یازودپز گوشت میندازم با سیب زمینی کامل و نخود و زردچوبه و فلفل میزنم با رب درشو میبندم... دنبه خوشمزه میکنه آبگوشتو اگ مهمون باشه خونمون ی لیموعمانی کوچیک هم میندازم یا بیس دیقه اخرش لیمو میندازم توش...ی پیازم درسته میندازم با کوبیدش له میکنم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روغن دنبه رو میریزم تو قابلمه پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم یه تفت کوچیک میدم گوشت گوسفندی با استخون رو اضافه میکنم نیم ساعت با حرارت کم تفت میدم تا پیاز ها کلا به خورد گوشت برن فلفل سیاه میزنم یه دقیقه تفت میدم آب جوش اضافه میکنم...نخودهای خیس خورده از شب قبل رو یه بار میجوشونم آبش رو دور میریزم دوباره میریزم داخل قابلمه وبهش آب جوش نمک وفلفل سیاه وزردچوبه میزنم میذارم بپزه...بعد ۳الی ۴ساعت گوشت ونخود که پخت نخودها رو به گوشت اضافه میکنم رب رو تو یه ظرف دیگه یه دقیقه با روغن کم تفت میدم میریزم داخلش..دوحبه سیر ویه دونه چوب دارچین ویه دونه فلفل میندازم داخلش ونمک اضافه میکنم یه نیم تا یک ساعت دیگه میذارم بپزه تا طعم مواد به خورد هم بره

روغن دنبه رو میریزم تو قابلمه پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم یه تفت کوچیک میدم گوشت گوسفندی با استخون رو ...

دوتا سیب زمینی کوچیک هم تو یه کتری کوچیک که دارم میذارم بپزه درآخراضافه میکنم بهش.‌‌..حتما درست کن با این دستور لذتش روببر...همه از آبگوشت هام تعریف میکنن

روغن دنبه رو میریزم تو قابلمه پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم یه تفت کوچیک میدم گوشت گوسفندی با استخون رو ...

من از طب اسلامی شنیدم ک میگه اون نفخی که نخود داره خیلی برا بدن خوبه باعث میشه باد بدن جابجا بشه باد جدید جایگزین قبلیه بشه میگن حبوباتو آب روشو دور نریزین

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من از طب اسلامی شنیدم ک میگه اون نفخی که نخود داره خیلی برا بدن خوبه باعث میشه باد بدن جابجا بشه باد ...

آخه عزیزم دیدی حبوبات اولش یه بوی بدی میدن؟ اینجوری اون بوی بدش میره

آخه عزیزم دیدی حبوبات اولش یه بوی بدی میدن؟ اینجوری اون بوی بدش میره

دقت نکردم اصلا به بوش