2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بی بی چک بزارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
نه  حتی علائم پریود رو هم ندارم

برو بزار زود خبرش بده عکسشم بزار انشالا مثبته

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
برو بزار زود خبرش بده عکسشم بزار انشالا مثبته

گذاشتم عزیزم منفی بود😢

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم عزیزم منفی بود😢

عیبی نداره گلم هرچی به نظرم بیشتر مهم باشه چه روزی اتفاق میوفته و پیگیری بیش از داشته باشی و استرس .سخت تره دیر تر ج میده  شایدم زود بوده .اگه پری نشد روز بعدش بزار .من دختر خالم ۶سال جلوگیری,طبیعی داشت ماه اول اقدام کرد باردارشد.گفت اصلا استرس نداشته و هی پیگیری نمیکرده فلان روز میگیره یانه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خدا از زبونت بشنوه عزیزم من فردا صبح دوباره میزارم

خبرشو بدی هاااا من منتظرم ..از پریودیت گفتی گذشته یانه؟

نه نگذشته هر سی تا سی وسه روز پریود میشم دکترم میگه میانگینش همون سی روزه فردا سی امه سیکلمه

مثل منی پس.. فردا یکی دیگه بزار ..مثبت شد برو ازمایش