2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بی بی چک بزارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
عزیزم علائم بارداری شما چی بود؟چندمت بیبی چکت مثبت شد؟

درد سینه،درد پریودی،نفخ زیاد،زیرشکمم هم تیرمیکشید

من گذاشتم از پریودم بگذره بعد بیبی چک گذاشتم با ۵ روز تاخیر مثبت شد

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر انلاینه تو تاپیکای دیگه 😑 گفت برم بزنم که

نه عزیزم تو تاپیکای دیگه نبود 

ولی آنلاین بودم

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

به نظرتون احتمالش هست که چند روز دیگه بزارم مثبت بشه؟

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
درد سینه،درد پریودی،نفخ زیاد،زیرشکمم هم تیرمیکشید من گذاشتم از پریودم بگذره بعد بیبی چک گذاشتم با ۵ ...

من فقط نوک سینه هام دردناک شده خصوصا سمت راستیه بعد شکمم باد کرده خیییلیم عصبانی ام چند روزه البته نمیدونم ربطی داره یانه

خداجون ممنونم ازت
نه  حتی علائم پریود رو هم ندارم

اصولا نباید شبا بیبی چک بذاری مخصوصا اینکه خیلی عقب ننداختی

بیبی چک رو حداقل سه چهار روز عقب میندازن میذارن

اونم صبح زود

کیف سرای بقچه عرضه کننده ساک های خاص مسافرتی و کیفهای لوازم آرایشی, بهداشتی و شخصیkboghcheh@, بی نظیر در مدل و قیمت
خانومای نی نی سایتی عاجزانه میخوام برام دعا کنین من پول آی یو آی و آی وی اف رو ندارم....دل این کارا ...

انشاالله .عزیزم ازمایش بده مطمعن بشی

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
یعنی زوده الان؟

نه عزیزم زود نیس برو بزار الان

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
من فقط نوک سینه هام دردناک شده خصوصا سمت راستیه بعد شکمم باد کرده خیییلیم عصبانی ام چند روزه البته ن ...

چرا عصبانی؟

من تو بارداری اخلاقم تغییری نکرد

البته احتمال داره بخاطر هورمون بارداری باشه

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
خوبه ان شاالله که تا ۹ ماه پریود نشی ۴،۵ روز بزار بگذره دوباره بیبی بزار ان شاالله که مثبته

ان شالله

خدا از دهنت بشنوه

منم فردا سی ام سیکلمه ظهری یکی گذاشتم دوسه دیقه طول کشید خط دوم خیلی کمرنگ افتاد امیدوارم توهم نباشه ...

بارداری عزیزم .طول میکشه دو دقیقه تا رنگش قشنگ معلوم بشه ..حتی کمرنگم درسته  مثه دختر خالم ۴روز مونده به پری گذاشت مثبت بود خیلی مطمعن بود باردار شده..وقتیم گذاش یه خطش کمرنگ بود فرداش ازماش داد صدردصد بود