2777
2789
اینیکی خونم خداروشکر نداره ، خونه قبلیم داشت لای وسایلم چنتا مرده ش بود موندم بندازم بره یا بشورم

اگه خونه ی قبلیت داشته مطمعن باش با وسیلهات خونه ی جدید هم میادمخصوصا که تخمهاشون کوچیکه بعداز مدتی باز میشه..قبل اینکه وسیلهاتو بچینی قبلش همین سم رو بگیر وتو آشپزخونه،وسرویسها بزن وسیلهاتم همه رو بشور بعد جابجا کن ..اگه سوسک مرده هست مطمعنا حشره ی زنده هم هست...خیلی چندشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خیلی چندشه من طلا هم باشه پرت میکنم

😐😐😒رو گردنبندت سوسک رفت

بدش من

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

داخل کارتن ظرفا یود،ته کارتن بود تو ظرف نبود ولی روشون رفته دیگ، تخم نذاره؟؟؟؟😩

ن بابا تخم کجا بود.ظرفاتو با آب داغ و شوینده بشور و تمام

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
جدی چندشتون نمیشه؟؟

😐نه در حدی که بندازم وسایلمو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

وای خدایا کاش بمیرم

بآور میکنی من ۱ماه پیش توآشپزخونه دوتا دیدم..تا صبح نخوابیدم با دخترم..کنار لباسشویی بود دورو بر لباسشویی وایتکس ریختم..صبح دیدیم دوتاشون مردن....تمام آشپزخونه در آوردم ودر،دیوار وکف آشپزخونه با آب مایع شستم تمام وسیله‌ای آشپز خونه وموکت رو هم شستم...بعد سم کامن گرفتم و گوشه و کنار وکف زیرگاز پشت گاز پشت لباسشویی همه‌جا سم زدم..سیفون زیر ظرفشویی رو هم عوض کردم داخل لوله ضرفشویی ولباسشویی و رو شویی هو سم زدم ....خدا رو شکر دیگه ندیدم....از ترسم هرروز همه جارو چک میکنم...اگه یکی دیگه ببینم ،سکته رو زدم یعنی سه ۴ روز تو آشپزخونه به معنای واقعی هلاک شدم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ن بابا تخم کجا بود.ظرفاتو با آب داغ و شوینده بشور و تمام

عزیزم نگو......

چند سال پیش مادرشوهرم که تو خونه کلنگی (قدیمی)زندگی میکردن ،میگفت هرچقدر بشورو بساب میکنیم ،هر چقدر تمیز کاری میکنیم خونمون سوسک داره ولی نمیدونیم از کجا میان چون سرویسا تو حیاتن...تمام وسیلهارو ریختن تو حیات...

آقا....یخچالو که برداشتن به اندازه ی یک خاک انداز تخم سوسک زیرش بود(قرمز  ریز شبیه لوبیا) الان که تعریف میکنم حالم بهم میخوره

عزیزم نگو......چند سال پیش مادرشوهرم که تو خونه کلنگی (قدیمی)زندگی میکردن ،میگفت هرچقدر بشورو بساب م ...

اون اره.ولی اسی میگه تو کارتن وسایل بوده از خونه قبلیم اوردم.کارتنو بندازه دور و طرفارو بشوره تمومه دیگه

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
اون اره.ولی اسی میگه تو کارتن وسایل بوده از خونه قبلیم اوردم.کارتنو بندازه دور و طرفارو بشوره تمومه ...

بازم باید رعایت کنه...حتما سم بزنه لعنتیها دوسه روزه زیاد میشن بعد بدبختی اونجاست..دیگه نمیشه ریشکن کرد...نجسن چون از فاضلاب میان......یکی از دوستام بچش دهنش بد جور آفت زده بود،ی دکتر گفته بود آفت نیست قارچه که از سوسکه حتما خونتون سوسک داره نمیدونید رو قاشقها و ظرفها راه میرن.....الانم که هوا خیلی گرمه

بآور میکنی من ۱ماه پیش توآشپزخونه دوتا دیدم..تا صبح نخوابیدم با دخترم..کنار لباسشویی بود دورو بر لبا ...

نسلشونو منقرض کردی خواهر

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
نسلشونو منقرض کردی خواهر

اره ...اینقدرکه از سوسک بدم میادو چندشم میشه،،،از مار بدم نمیاد....میدونی از فاضلاب میاد نجسه،کلی بیماری میاره،بد ترکیبه.نسلش منقرض بشع الهی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز