2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینجوریه،این یعنی صورت لک افتاده؟

ضدآفتاب نزدیم 

بقیه بدنمون که در معرض آفتاب نیست 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

ضدآفتاب نزدیم بقیه بدنمون که در معرض آفتاب نیست

من ضدآفتاب میزدم و میزنم،پارسال برای جای جوش هام لیزر انجام دادم فک میکنم لیزر باعث تغییر رنگ پوستم شده

من ضدآفتاب میزدم و میزنم،پارسال برای جای جوش هام لیزر انجام دادم فک میکنم لیزر باعث تغییر رنگ پوستم ...

بله لیزر مثل تیغ دولبه س 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

یعنی خاصیت کلی پوست اینجوری نیست که روی گونه ها تیره تر میشه؟به خاطر آفتاب این چیزاس؟

اره قطعا افتابه کسایی که از پوستشون محافظت میکنن هنوز صورتشون روشنه

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
بله لیزر مثل تیغ دولبه س

بله متاسفانه،بیشتر از این ناراحتم که من چنتا جای جوش سطحی داشتم ولی خوردم به پست ی دکتر پولکی پست،که به خاطر پول الکی کل پوستمو با درجه بالا لیزر کرد،درصورتی که واقعا نیاز نبود حتی بعدش پیش ی دکتر دیگه رفتم گفت پوست شما اصلا احتیاج به این میزان و حجم از لیزر نداشت

می‌دونی من چقدر دکتر رفتم و پول خرج کرم سوختگی لیزرم بره حتی پزشکی که خودش باعث سوختگی و لک شده بود کلی دارو داد ولی نرفت تا از یه خانم بسیار صادق کرم گرفتم و کامل برطرف شد حتی پزشکی که پیشش تحت نظر بودم الان خودش مشتری همونه

یقران رو بینیمم یه لک بزرگ بود با این کرم رفت و دیگه برنگشت الان دو سال گذشته برنگشته پوستمم همون موقع چقدر جوانسازی شد سفید شد چروک‌های سطحیم کامل رفت مهمتر از همه اینه که کرماش با این کرم‌های دست ساز فرق داره من بردم آزمایشگاه هیدروکینون و کورتون اصلا نداره که عوارض دار باشه کلی همکار پزشک هم دارن چون من حضوری برای درمان رفتم و دیدم ولی برای خواهرم ارسال کرد شیراز و اونا هم راضی بودن منم ضمن تشکر شمارش می‌ذارم اگه مشکل منو داشتید با کمترین هزینه حل بشه  که مردم وقتی با بدبختی پول درمیان بدونن کجا خرج کنن

09026744639