2777
2789
عنوان

اونایی که از سالک اطلاع دارن بیان😭

9433 بازدید | 68 پست

سلام.رو صورتم یه چیزی مثل جوش بود ولی خودم میفهمیدم جوش نیست ورم شدید کرد اول بعد ورمش کمتر شد ولی جاش عجیب شد.خارش شدید زیر پوستم دارم و سوزن سورن میشه انگار گوشت زیرشو با یه چیز ریز میکنن

امروز رفتم دکتر گفت شبیه سالکه😭گفت فردا برم بهداشت

من اصلا تابحال سالک ندیده بودم.تهرانم جاییم نرفتم نمیدونم از کجا اومده

حالم روحیم خیلی بده

درمانش چه جوریه میدونین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بچه بودم،یعنی اوایل بلوغم بود، یه جوش زیر پوستی بزرگ رو پیشونیم زدم،نمیدونستم چیه

یه مدت یه خمیری که ترکیب آرد و شیر و نمیدونم چی بود گذاشتم، خیلی ضایع بود، خودش رفت

البته بعد یه مدت دوباره سرو کلش پیدا شد باز خودش رفت

ببین نمیشه تخلیه ش کنی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
اگه پشه سالک زده باشه جاش عفونت میکنه و ردش میمونه...معمولا تو استان کرمان این موارد در قدیم زیاد بو ...

زنگ زدم بهداشت گفت حتما زود برو قهلک 

گفتم من تهران بودم مگه اینجام این چیزا داریم؟گفت اووووو تا دلت بخواد اصلا بخاطر همین ما ییه بخشو به همین اختصاص دادیم

اصلا توش چرکی چیزی نداره انگاری ولی سفیده مایل به زرده.خیلی درد داره نمیتونم فشارش بدم

اون سرشش ببین یه ذره زرد شده ببین میتونب ازاونجا یه سوراخ درست کنی تخلیه کنی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

داداش من چن سال پیش چن تا از اینا دراورد گفتن سالکه. پماد و اینا هم نزد. خودش برداشت با سر سیگار روشن گذاشت روش و سوزوندش. خوب شد. البته من توصیه نمیکنم این کارو ولی تجربمو گفتم

شاید تو خواب پشه ای چیزی نیشت زده اصلا نخارون دستش نزن دست منم اینجوری شده بود من پماد الفا زدم خوب ...

دردش عجیب و عمقیه.پشه معمولی نیست

العان ۱۴ روزه ولی اصلا خوب نمیشه

زخم میشه میرم حموم زخمش میوفته زیرش تازه است دوباره زخم میبنده

داداش من چن سال پیش چن تا از اینا دراورد گفتن سالکه. پماد و اینا هم نزد. خودش برداشت با سر سیگار روش ...

جاش میمونه که

داداش من چن سال پیش چن تا از اینا دراورد گفتن سالکه. پماد و اینا هم نزد. خودش برداشت با سر سیگار روش ...

روصورتمه .خیلی بد جاییه قشنگ تو چشمه

خداروشکر بچه هامو نزده.تو خونه نوزاد دارم